Populaire najaarstrend: natuurtinten & printen

2560x1536_Marike

Deze blog staat geheel in het teken van de populaire najaarstrend: natuurtinten & gave printen! Natuurtinten zijn namelijk helemaal niet saai of eentonig. Je kunt eindeloos combineren met bruin, beige, cognac en roest. Deze kleuren zijn niet voor niets razend populair: vrijwel alle merken hebben wel een lijn vol met deze prachtige tinten! Benieuwd naar de items? Lees dan snel verder!

Chique le brique

Ken je de nieuwste kleur van 2020 al? De kleur brique, ook wel roestrood, is onmisbaar in iedere vrouw haar garderobe. Waarom? Omdat hij iedereen staat! Deze kleur heb je in meerdere tinten, de een neigt meer naar oranje en de ander meer naar bruin. Wordt dit jouw nieuwe favoriete kleur dit najaar?

It’s brown, baby!

Bruin is nou niet de meest voor de hand liggende kleur voor iedereen: you either hate it or love it. Toch laten wij je graag zien dat bruine kledingitems ook heel mooi kunnen staan. Bijvoorbeeld in een print, met een glittertje of gemaakt van luxe stoffen als suede of leer. Style de look af met gouden sieraden en je bent good to go!

Cool cognac

Cognac is een toffe kleur die we, naast bij mannen, nu ook veel bij vrouwen zien. Heb je het over een tijdloze bruintint, dan is het wel cognac. Deze kleur is makkelijk te combineren, ook met diep zwart en spier wit. Probeer het eens, dit geeft een mooie ‘luxe’ uitstraling!

Beautiful beige

Een vrij neutrale kleur, maar toch écht een essential in iedere damesgarderobe. Ook een goede basis kleur (in plaats van wit) om de meer opvallendere natuuritems te nuanceren. Wil je toch iets opvallenders dragen? Kies dan een item met een toffe structuur: zoals de hippe ribstof!

The best of both worlds

Kun je niet kiezen, of wil je een echte eyecatcher die alle tinten bevat? Wij begrijpen je helemaal. Een combinatie van alle tinten in 1 item is natuurlijk the best of both worlds. Waan je in items vol met toffe herfst kleuren en je hebt gegarandeerd een geslaagde outfit!

Toch niet helemaal wat je zocht? Bekijk onze webshop voor meer items die passen bij Populaire najaarstrend: natuurtinten & printen met relevante merken als Anna van Toor, Betty Barclay, Cambio, Geisha, Kyra&KoSummum en Yaya. Deze items zijn ook te vinden in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!