• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Find your fit by PME Legend

Find your fit

Bekijk de PME Legend jeans fitguide en vind jouw favoriete fit

Built to last, tailored for comfort

De jeans van PME Legend zijn geïnspireerd op het avontuurlijke leven van de cargo piloot en alles wat daarbij komt kijken. Deze heritage zie je terug in elke PME Legend jeans – van de manier waarop ze zijn ontworpen en de stoffen die worden gebruikt tot de wassingen, de details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit. Ze zijn stevig, stoer en de perfecte basis voor diverse looks. Bekijk de PME Legend fitguide voor uitgebreide informatie over alle fits, features en wassingen. Welke jeans kies jij?

Find your fit

Van slim tot relaxed fits – ontdek het jeans aanbod van PME Legend.

Tailwheel jeans

De PME Legend Tailwheel is een slim fit jeans met een slim leg en een klassieke 5-pocket constructie. De jeans zijn uitgevoerd in zachte materialen en bieden veel draagcomfort. Aan elk detail is gedacht. De kenmerkende PME Legend details, zoals de propeller knoopsluiting, ronden het design af.

FIT Slim fit met een slim leg en een beenopening van 17 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

FINISHES De Tailwheel jeans is verkrijgbaar in diverse finishes

Tailwheel jeans

XV jeans

De PME Legend XV jeans is een ode aan twee van de meest memorabele PME Legend jeans: de Aviator en de PME Legend Nightflight. Het XV logo is geplaatst op de coin pocket in de vorm van een borduursel, op de knoop en op het jacron label op de achterkant van de tailleband. De lijn op de voorzakken is geïnspireerd op de vleugel van een cargovliegtuig en maakt de XV denim uniek.

FIT Slim fit met een slim leg en een beenopening van 17 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

FINISHES De XV jeans is verkrijgbaar in diverse finishes

XV jeans

Nightflight jeans

De PME Legend Nightflight jeans heeft een regular fit met een straight leg. Deze jeans met comfort stretch is voorzien van een ritssluiting. De klassieke 5-pocket styling en de doordachte details maken de PME Legend Nightflight Jeans de ideale broek voor elk moment van de dag.

FIT Regular fit met een straight leg en een beenopening 18 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

FINISHES De PME Legend Nightflight jeans is verkrijgbaar in diverse finishes

Nightflight jeans

Skyrak jeans

De nieuwste fit van PME Legend: de Skyrak jeans. Deze jeans heeft een regular fit die vergelijkbaar is met die van de PME Legend Nightflight jeans, maar boven net iets ruimer zit. Unieke details, zoals de siliconen rand op de voor- en achterzakken geïnspireerd op de vorm van een propeller, geven de broek een kenmerkende, maar moderne PME Legend uitstraling.

FIT Regular fit met een straight leg en een beenopening van 18 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

Skyrak jeans

Tailplane jeans

De moderne tapered fit maakt de PME Legend Tailplane jeans onmisbaar in je kledingkast. De comfortabele fit zit boven wat ruimer en loopt iets smaller in. Deze Tailplane jeans is uitgevoerd in een zachte denim met comfort stretch. De kenmerkende PME Legend details zorgen voor de finishing touch.

FIT Tapered fit met een slim leg en een beenopening 17 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

Tailplane jeans

Skymaster jeans

De PME Legend Skymaster is de relaxed fit van PME Legend. Deze jeans is uitgevoerd in een comfortabele katoen/elastaan blend en biedt veel draagcomfort. De kenmerkende PME Legend details, zoals de gadget pocket en de rubberen branding, zorgen voor de finishing touch.

FIT Relaxed fit met een tapered leg en een beenopening 17,8 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

FINISHES De Skymaster jeans is verkrijgbaar in diverse finishes

Skymaster jeans

Commander jeans

Ontdek de PME Legend Commander jeans. De relaxed fit loopt vanaf de knie tot aan de onderkant iets smaller toe voor een moderne pasvorm. De kenmerkende PME Legend details, zoals de vorm van de zakken geïnspireerd op de vleugel van een cargo vliegtuig en de unieke gadget pocket in de linker voorzak, zorgen voor de finishing touch.

FIT Relaxed fit met een straight leg en een beenopening 18 cm*

FABRIC Een combinatie van katoen en stretch

FINISHES De Commander jeans is verkrijgbaar in diverse finishes

Commander jeans

*Let op: de beenopening is gebaseerd op maat 33

Find your fit? Benieuwd welke PME Legend items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons PME Legend aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over het merk PME Legend!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok