Perfect Fit Event 6 & 7 oktoberūüĎĖ¬†kans op een gratis broek!

2560x1536_perfect fit

6 & 7 OKTOBER PERFECT FIT EVENT 

Als toonaangevende broekenspecialist weten wij hoe belangrijk het is om de juiste broek te hebben. Het is de basis van uw outfit. Er zijn zoveel nieuwe modellen en pasvormen in de mooiste kleuren, stoffen en prints. Daarom organiseert Dirk de Wit Mode op dinsdag 6 & woensdag 7 oktober van
10.00-17.00 voor u het Perfect Fit Event. 

Op deze dag laten we u graag kennismaken met de nieuwe voorjaarscollecties van Gardeur, Toni, Mos Mosh, Zerres, Weber Edition, NickJean, Rosner, Stehmann en Cambio. 

Speciaal voor u is styliste Debby van Toni op dinsdag de 6de aanwezig¬†en Marion van Gardeur op woensdag de 7de voor persoonlijk en¬†deskundig advies. Zo zijn wij er zeker van dat u de juiste pasvorm uit¬†ons grote aanbod broeken en pantalons zult krijgen.¬†Bij aankoop van de perfecte broek v.a. ‚ā¨ 89,95 ontvangt u¬†deze dag een mooie sjaal cadeau* t.w.v. ‚ā¨19,95!

Koopt u 2 broeken of meer, gooi dan met onze prijzen-dobbelsteen en maak kans op mooie prijzen en wellicht een GRATIS extra broek of 1,5 miljoen**. 

Onze modeadviseurs staan deze dagen natuurlijk ook voor u klaar met een heerlijke cappuccino of thee en een heerlijke punt verse appeltaart van onze huisbutler.

Graag tot ziens op dinsdag 6 en/of woensdag 7 oktober!

Liefs team Dirk de Wit Mode

*zolang de voorraad strekt 

**Met een maximale prijs van ‚ā¨99,95. Via een 1/5e staatslot maakt u kans op de 1,5 miljoen.

Graag tot ziens!
Dirk de Wit Mode