• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

State of Art, vakmanschap en iconisch design

State of Art: Driven by Craft

Al sinds 1987 brengt State of Art vakmanschap en iconisch design samen in tijdloze mannenmode. Klassieke ontwerpen met een hedendaagse twist, voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit. Verfijnd, effortless en robuust op hetzelfde moment. Kleding die ontworpen is naar de laatste kleuren en stijlen, maar wel de tand des tijds doorstaat. En net als de de Porsche 1500S Cabrio, de eerste klassieke Porsche waar State of Art-oprichter Albert Westerman als kleine jongen verliefd op was, met een subtiele sportieve uitstraling. Kortom: stijl op zijn best, voor de gedreven man met klasse.

State of Art

Wie we zijn

State of Art bestaat uit een team van bevlogen mensen met veel kennis en deskundigheid. Van de ontwerpers tot de administratieve krachten en van het marketingteam tot hun in-house Porsche-specialisten, iedereen levert een even waardevolle bijdrage op weg naar het bereiken van hun missie. Nog altijd komen de waarden, die voortvloeien uit hun lange geschiedenis als familiebedrijf, terug in de kernwaarden van het bedrijf: gedrevenheid, loyaliteit en een focus op vakmanschap. Met een hoofdkwartier in Lichtenvoorde, in en rondom de oude breifabriek waar het in 1936 allemaal begonnen is, onderscheidt het team van State of Art zich door een nuchtere mentaliteit en bescheiden maar ambitieuze aanpak. Daar bouwen zij samen voort op de solide basis die ooit door Albert Westerman Sr. is neergezet. Op naar een mooie toekomst.

State of Art

Missie

Kleding moet goed passen, je karakter vertegenwoordigen, maar vooral ook zijn kwaliteit behouden. State of Art maakt mode gemaakt van de beste materialen die langdurig meegaan. Al hun kledingstukken hebben hun eigen reis. Van ontwerp tot productie, en van transport tot het moment dat je het voor het eerst draagt. In het gehele productieproces vinden wij het belangrijk dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Aangezien kleine verbeteringen ingrijpende impact kunnen hebben, zijn zij van mening dat de ecologische voetafdruk van vandaag de kwaliteit van leven voor morgen bepaalt. Waar mogelijk zijn hun producten gemaakt van zoveel mogelijk duurzame materialen. Ook streven zij naar transparantie in hun productieketen en eerlijkheid naar alle mensen met wie we samenwerken. Comfort en plezier, naar iedereen die verbonden is met ons merk. Responsible. Together.

State of Art

Geschiedenis

State of Art heeft een rijke geschiedenis op het gebied van kwaliteit, design en productie. Het begon in 1936 toen Albert Westerman Sr. in Lichtenvoorde een breifabriek voor babykleding oprichtte. In dat atelier werd tussen 1936 en 1980 meer dan 40 miljoen babykleertjes geproduceerd. Toen in de jaren zeventig langzaam de vraag naar babykleding afnam, richtte Westerman zich op knitwear voor mannen en vrouwen. In 1987 richtte Albert Westerman Jr. zich definitief op mannenmode en State of Art was een feit. Nog altijd spelen dezelfde waarden als die van de klassieke Porsches – waar Westerman Jr. een bijzondere liefde voor had –  een belangrijke rol: gedrevenheid, ambacht en vakmanschap.

Benieuwd welke State of Art items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons State of Art aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok