• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Olymp, voor elke context en bij iedere gelegenheid

My Style. My Statement.

OLYMP biedt mannen een superieure verschijningsvorm, die hun persoonlijkheid perfect tot uitdrukking brengt. Het productportfolio omvat overhemden, polo’s, overhemden, truien en accessoires die voldoen aan de hoogste normen – qua materialen, vakmanschap, draagcomfort en verzorging.

Hollywoodster Gerard Butler is een merkambassadeur die bij uitstek de waarden belichaamt waaruit OLYMP producten zijn ontstaan: rechtlijnigheid, soevereiniteit en compromisloze kwaliteit – samengebald in de formule, die niet alleen een streven uitdrukt, maar ook een levenshouding uitstraalt.

My Style. My Statement.

Outfits van OLYMP overtuigen in elke context en bij elke gelegenheid – van kantoorvloeren via alle soorten five-to-nine en vrije tijd tot aan de dresscode black tie.

Ons standpunt. Ons statement.

Als wereldwijd actieve onderneming draagt OLYMP ook een wereldwijde verantwoordelijkheid – tegenover onze medewerkers en klanten, tegenover onze leveranciers en partners in de productielanden, tegenover het milieu en het klimaat en niet op de laatste plaats tegenover de maatschappij. Wij van OLYMP zijn ons altijd bewust geweest van deze verantwoordelijkheid. De oprichter van het bedrijf, Eugen Bezner, was al een voorbeeld van sociale verantwoordelijkheid. Ook zijn zoon, Eberhard Bezner, was ervan overtuigd: Alleen mensen die zich goed voelen, kunnen producten van hoge kwaliteit maken. Deze houding is bij OLYMP niet veranderd sinds de begindagen in 1951.

Drie pijlers in onze betrokkenheid

Bij OLYMP is verantwoord ondernemen meer dan alleen een slogan. Het is een houding die wij elke dag in de praktijk brengen, en tegelijkertijd is het een leidend principe, dat stevig verankerd is in onze ondernemingsstrategie. Ons duurzaamheidsprogramma rust op drie sterke pijlers en richt zich op al onze bedrijfsactiviteiten: onze toeleveringsketens, ons productassortiment en onze onderneming.

Samen groeien

Wij nemen onze verantwoordelijkheid in de hele toeleveringsketen en zorgen ervoor dat onze producten ethisch, veilig en milieuvriendelijk worden geproduceerd.

Shop nu het merk Olymp bij Dirk de Wit Mode. Bekijk en shop ons aanbod online of in onze fysieke winkel! Naast Olymp hebben wij meer dan 150 topmerken!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok