• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Mos Mosh, unieke designs en goede pasvormen!

Het Mos Mosh-verhaal

In 2010 richtte Kim Hyldahl het kledingmerk MOS MOSH op. De eerste tekeningen werden gemaakt aan het aanrecht van zijn huis. Daar ontstond stap voor stap een ​​kleine collectie van zeven jeans en broeken tot leven. Het doel was duidelijk; goed passende kledingstukken, hoge kwaliteit en vooral ontwerpen met een twist.

Vanaf het begin had MOS MOSH het doel om het ​​internationale publiek te bereiken met hun stijl. Alles wat ze deden, deden ze met passie, liefde en vol overgave. Ze zijn een kleine organisatie en hechten veel waarde aan de relatie tussen de betrokken mensen.

“Aandacht voor detail – altijd met een twist.”

Ze zijn niet bang om te zeggen dat ze een commerciële instelling hebben. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Vrouwen over de hele wereld hebben de look&feel en de pasvorm van het merk omarmd. Hierdoor heeft het merk heeft zich helemaal gevestigd in de wereld van de hedendaagse mode van luxe jeans.

De MOS MOSH-filosofie

Het merk staat voor unieke designs, goede pasvormen en de kleine twist. Dit geldt voor jeans. Voor mensen. Tot slot geldt voor de hele organisatie. Zij geloven dat het heel essentieel is om alles te geven in alles wat je doet. Ze willen in elk opzicht de beste zijn. Het is voor hun essentieel om bekend te staan ​​om hun passie.

“Luister naar je hart, dingen moeten goed voelen.”

Ze staan met beide benen stevig op de grond. Herinneren wie ze zijn en waar ze vandaan komen, maakt hun heel nederig. Ze zijn een snelgroeiende organisatie met drukke agenda’s en weten hoe belangrijk het is om constant te moeten vernieuwen. Ze leunen niet achterover en teren op het succes wat ze nu hebben behaald. Hard werken en het verrassingselement is een van hun sterkste eigenschappen. Ze leveren meer dan mensen verwachten: mooie collecties van hoge kwaliteit, altijd gemaakte met een twist.

Hoe snel de MOS MOSH-trein ook gaat, ze altijd trouw blijven trouw aan zichzelf en hun principes.

Benieuwd welke Mos Mosh items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Mos Mosh aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over het merk Mos Mosh!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok