• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Monari, Duitse ambacht en Italiaanse inspiratie!

Het bedrijf Monari

De Feiten

Monari is een toekomstgericht en internationaal actief modelabel voor veeleisende en modieuze vrouwen. Kant-en-klare outfits met dat beetje extra. Een getalenteerd team met hoge normen, maar ook enthousiasme voor de zaak hebben hen gemaakt tot wat zij nu zijn.

Hun identiteit

Monari is meer dan een modelabel, want ze heeft een houding en vooral een sterke crew. Ook is Monari authentiek en laat zich niet dicteren. Het merk ontwikkelt en interpreteert dingen het liefst op nieuwe manieren: individueel en onafhankelijk. Zij vervolgen hun weg en geven met innovatieve benaderingen vorm aan de toekomst van hun label. Het hele team heeft een duidelijk doel. Hoogwaardige ontwerpen en onmiskenbare looks creëren, maar ook het merk op de lange termijn versterken.

Verhaal achter

Geïnspireerd door een zomer in Toscane, werd Monari in 1986 opgericht door Renate en Bernhard Bosch. Inmiddels wordt het bedrijf nu geleid door de tweede generatie. De visie: deze levenshouding overbrengen in een modelabel en een hoogwaardige breicollectie. In de kern is Monari trouw gebleven aan zijn oorsprong. Het portfolio is gestaag uitgebreid – tot aan de complete outfit toe.

Stijl

De collecties van het Monari-label zijn smart, casual, glamoureus en van hoge kwaliteit. De items zijn inhoudelijk en qua uitstraling doordacht tot in het kleinste detail. Bovendien zijn er regelmatig iconische eyecatchers. Monari houdt ervan om te verrassen en verder te ontwikkelen. Ook volgen zij consequent hun eigen lijn en creëert zo een balans tussen nonchalante stijl, klasse en net dat beetje extra.

Monari

Doelgroep

De vrouw die Monari draagt ​​geniet van haar leven, gaat graag uit en houdt van reizen. Ze heeft een urban, eigentijdse en elegante stijl. Ze houdt van een goede sfeer, waardeert goede kwaliteit en stelt bepaalde eisen aan zichzelf en haar omgeving. Optimistisch en realistisch staan hoog in het vaandel bij deze charmante powervrouw. Dit zie je ook terug in haar kleding.

Monari

Productie

Monari heeft jarenlange, betrouwbare producenten in Europa en Turkije, Noord-Afrika en het Verre Oosten. Hierdoor beschikken zij over unieke productiekennis. Individuele breiprocessen, ongebruikelijke druktechnieken en de verwerking van hoogwaardige garens en materialen behoren tot de kerncompetenties. Samen met hun ervaren, gevestigde ontwerpteam garanderen zij collecties van het hoogste niveau van stijl, kwaliteit en pasvorm.

Duurzaamheid

 Hun doel is om het aanbod voor iedereen die hun volgt ecologisch en sociaal verantwoord en tegelijkertijd economisch compatibel te maken. Duurzaamheid is voor hun een continu proces. Een lange reis met vele kleine stapjes.

Benieuwd welke Monari items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Monari aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok