• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Toegankelijk en exclusief, dat is Lofty Manner!

Zij zijn Lofty Manner

Lofty Manner is een snelgroeiend modemerk uit Amsterdam dat exclusiviteit toegankelijk maakt. Hun in-house ontworpen collecties zijn on trend, uitgesproken, comfortabel en vrouwelijk. Kleding waarin je jezelf kunt zijn, maar dan wel op je mooist en passend bij het moment.

Hun verhaal

Laat zien wie je bent.

In kleding die bij je past kun je echt jezelf zijn. Zij zijn Lofty Manner. Een boutique fashion merk met twaalf gelimiteerde collecties per jaar. Ontdek uniek vormgegeven styles voor elke dag die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Warme kleurcombinaties. Signature prints. Statement details. Maar bovenal: unieke en stijlvolle designs die door hun inhouse designers in Amsterdam worden ontworpen. Wat de dag ook brengt: zij nodigen je uit om te laten zien wie je bent. Met een look die je makkelijk aanpast aan het volgende moment. Mix. Match. Unmatch. Always, in a Lofty Manner.

Lofty Manner

Hun missie

Jou inspireren om echt jezelf te zijn.

Ze zijn een boutique merk met elke maand een nieuwe collectie in een gelimiteerde oplage. Hiermee waarborgen zij de exclusiviteit. Hun collecties zijn ontworpen voor die momenten wanneer jij je uniek wil voelen. Op het werk, een afspraak met je vriendinnen of tijdens het uitgaan. Om jou te helpen om je uniek te voelen, voor die specifieke momenten in de week hebben wij de belofte dat wij toegankelijk zullen zijn en blijven. Naast je uniek voelen wil je ook je goed voelen. De ateliers waarmee ze samenwerken zijn geselecteerd op kunde, productiekwaliteit en arbeidsomstandigheden. Ze zullen de komende jaren meer eco-vriendelijke materialen gebruiken voor onze collecties.

Achtergrond

Ontstaan Lofty Manner

Als zevenjarige jongen werd Michael Vinke (oprichter van Lofty Manner) al blij van kleding. Waar zijn vriendjes een playstation op hun verlanglijst zetten, vroeg Michael kleedgeld om van te shoppen. Dat kon hij goed: hij plukte de mooiste outfits uit de rekken voor zijn moeder en deed vanaf zijn tienerjaren hetzelfde voor vrienden. Ook nu kloppen die nog bij hem aan voor fashion-advies.

Ik was me er al vroeg bewust van dat ik mezelf met kleding kon versterken. Nog steeds kan ik intens genieten van een mooi kledingstuk dat lekker zit.

Dat geluksgevoel wil Michael overbrengen, en daarom startte hij in 2012 zijn eigen modemerk Lofty Manner. Als CEO en creative director is hij nauw betrokken bij ieder design dat in Amsterdam wordt gecreëerd. Kenmerkend voor de collecties is het exclusieve en snel wisselende karakter. De designs zijn altijd on trend, uitgesproken, comfortabel en vrouwelijk. Deze aangename cocktail resulteert in kleding waarin je jezelf kunt zijn, maar dan wel op je mooist.

Laat jezelf zien

Als je weet dat je er goed uitziet, kun je de hele dag aan. Met een outfit die precies uitstraalt wat je op dat moment nodig hebt. Of het nu voor je sollicitatie is, de kennismaking met je schoonouders of om een grauwe dag wat kleur te geven: Lofty Manner is er voor jou. Kleding waarin jij je zelfverzekerd en mooi voelt, kleding die past bij het moment, kleding die toegankelijk is waarmee jij kunt laten zien: dit ben ik.

Benieuwd welke Lofty Manner items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Lofty Manner aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over het merk Lofty Manner!Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok