• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Josh V, één van Europees’ snelst groeiende merken!

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties.

“Ik wil vrouwen er spectaculair uit laten zien en voelen”

Introductie

JOSH V is opgericht in 2011 door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, een vooraanstaand modelabel op te bouwen. Het merk is één van de snelst groeiende modemerken van Europa. Het is herkenbaar aan de zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen.

Josh Veldhuizen komt uit een ondernemersfamilie. Op jonge leeftijd werkte zij als succesvol model. Ze reisde de hele wereld over voor fotoshoots. Daardoor ontdekte ze tal van ontwerpen, ontmoette ze internationale sterren en ‘trendsetting it-girls’. Als columnist voor diverse modemagazines en als blogger deelde ze haar reiservaringen in de wereld van mode en lifestyle.

Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar om modelabel JOSH V op te richten. Een merk met een bijzondere chique en exclusieve uitstraling die in de Nederlandse markt ontbrak. Daarnaast bedacht Josh haar eigen reality-tv-show. Hierin werd zij door RTL5 werd gevolgd tijdens de lancering van haar allereerste collectie waardoor JOSH V landelijke bekendheid kreeg.

Luxueus

De luxe uitstraling van de collecties kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen en zichtbare details. Alle items worden geroemd om de comfortabele pasvorm en het stijlvolle en tijdloze kleurgebruik. Daarnaast kunnen items uit verschillende collecties op tal van manieren met elkaar gecombineerd worden. De vernieuwende prints worden in eigen huis ontwikkeld. Waardoor elke collectie een unieke ‘look’ heeft.

Een look in combinatie met het kenmerkende kleurenpalet en afwerkingsniveau, zorgt ervoor dat het merkt zich onderscheidt en opvalt. Hierdoor is het ontzettend populair bij het publiek.

Vrouwelijk

Het kledingmerk biedt toegankelijkheid voor een vrouwelijke look. Het mixen en matchen van tijdloze klassiekers en trendy items kan de vrouwelijke vormen omarmen, accentueren of waar nodig verhullen. De JOSH V vrouw is ambitieus en op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Kortom, kwaliteit, comfort en luxe zijn voor haar de belangrijkste eisen.

Cosmopolitan

JOSH V is een vooruitstrevend en ambitieus modemerk dat graag innoveert en voortdurend op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en trends.

Benieuwd welke Josh V items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Josh V aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok