• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Geisha, alles over dit Nederlandse fashionmerk!

Geisha and more

Bevlogen, gepassioneerd en met oog voor detail. Zo klopt het hart van Geisha en dat van haar medewerkers en leveranciers. Naast een herkenbare Geisha collectie staan zij voor een hoog service niveau. De oorsprong van deze toewijding ligt versleuteld in de open en warme cultuur, de toegankelijkheid van de collectie en het gevoel van thuiskomen; dit merk past bij mij.

History of the brand

Geisha Fashion vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem en is in 2001 opgericht door eigenaar Mark Jessurun die zowel een achtergrond in fashion als in retail heeft. Eén van de grootste uitdagingen als retailer was het vinden van de ultieme fit voor jeans, omdat hij voor zijn klanten zocht hij naar een jeans of denim die goed past, er mooi uit ziet en waar je je goed in voelt. Geisha is er voor alle onafhankelijke vrouwen, van alle leeftijden, die zich willen kleden zoals ze zich voelen. De collectie is een balans tussen speels en vrouwelijk met stijlvolle bloemenprints, comfortabele materialen en fijne breisels.

Geisha

Behind the scenes

Creativiteit is één van de belangrijkste drijfveren van het damesmerk. Spelen met mode thema’s, verschillende stijlen, kleuren, prints en materialen. Het ontwikkelingsteam van creatieven, inkopers en kwaliteitsbewakers speelt een belangrijke rol binnen Geisha. Anticiperen op trends is belangrijk. Inspiratie halen we uit boeken, magazines, beurzen, stedentrips en street style. Technische vaardigheden en kennis bezitten zij volop.

Geisha

Sustainability

Zij geloven dat mooie kleding maken samen gaat met respect voor mens en milieu. Daarom streven zij ernaar dat hun kleding zoveel mogelijk duurzaam en onder de juiste arbeidsomstandigheden wordt gemaakt. Zij werken actief aan het verminderen van de impact op het milieu en het vergroten van onze positieve bijdrage aan een schoon en gezond milieu.

Over: Geisha

Lees hier meer over het merk Geisha.

Benieuwd welke Geisha items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Geisha aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok