• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

G-Star, meer dan een denim merk!

Hardcore denim

Dedicated to the cloth, the craft, the cultured and the history of denim.

Denim is hun passie, het zit in hun bloed. Maar zij zijn niet zomaar een denim-merk, zij zijn RAW. Sinds 1989 verleggen zij de grenzen van denim-design, altijd gericht op de toekomst.

Hardcore Denim is de filosofie die hun stimuleert om te blijven ontdekken en vakmanschap naar een hoger niveau te tillen. Ook besteden zij aandacht aan de kleinste details en zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheden van denim oneindig zijn.  Met innovatie, duurzaamheid en creativiteit als uitgangspunt, streven zij naar baanbrekende ontwerpen en dagen zij de industrie uit terwijl zij hun impact op mens en planeet continue proberen te verbeteren.

Een weerspiegeling van hun toewijding aan people, planet en filantropie

Het is hun ambitie om de sociale en ecologische impact van hun producten te verbeteren en daarmee terug te geven aan de gemeenschappen in de landen waar zij produceren. Bovendien werken zij samen met deskundige partners om verandering te versnellen en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor de toekomst van de mode.

Alle duurzaamheidsinitiatieven maken deel uit van hun voortdurende RAW Responsibility-reis.

Mensen

Als eerste is hun prioriteit om eerlijke, veilige en gezonde werkomstandigheden te bereiken en de mensenrechten te beschermen van de MENSEN die betrokken zijn bij hun toeleveringsketen.

Planeet

Daarnaast minimaliseren zij hun impact op de PLANEET door de meest duurzame materialen te selecteren en te werken aan circulaire oplossingen, terwijl zij verantwoord opereren en produceren.

 

Filantropie

Tot slot willen zijn via de GSRD Foundation een positieve en blijvende impact hebben op het leven van mensen in landen waar G-Star RAW produceert.

The art of Raw

There’s no limit to what denim can do

De toewijding van het merk aan het vakmanschap van denim blijft onveranderd. Zij zetten zich in om de mogelijkheden van denim te verkennen door samen te werken met diverse talentvolle kunstenaars. Dankzij deze samenwerkingen zijn zij in staat om de creatieve grenzen van denim te verleggen met een reeks unieke en innovatieve kunstvoorwerpen die geïnspireerd zijn door de kunstenaars van vandaag.

Shop nu het merk G-Star bij Dirk de Wit Mode. Bekijk en shop ons aanbod online of in onze fysieke winkel! Naast G-Star hebben wij meer dan 150 topmerken!