• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Fabienne Chapot, alles over dit Amsterdamse merk!

We are here to brighten up wardrobes!

Fabienne Chapot is geboren en getogen in Amsterdam. Het kledingmerk bestaat sinds 2006. Zij staan bekend om hun in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. Het merk houdt van sterke verhalen en een positieve vibe!

Fabienne Chapot

Heritage

Fabienne begon in 2006 haar accessoire merk onder de merknaam Fab., met focus op tassen, schoenen en andere lederwaren. Haar missie om een kleurrijke twist te geven aan de destijds overwegende grijs-zwarte wereld van accessoires, was direct een succes.  In 2016 besloot ze om het label te rebranden en lanceerde ze een ready-to-wear collectie. Het gedurfde en kleurrijke brand DNA is tot op de dag van vandaag dé spil in hun business.

Het merk is opgebouwd door een vrouw die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie – en daarnaast vooral groot durft te dromen. Ze doet dit door een like-minded team om haar heen te bouwen.

The magic happens in Amsterdam! Het hoofdkantoor met showroom ligt in hartje centrum aan de grachten. De rijke historie van het pand triggert hun creativiteit en inspireert hun dagelijks om de mooiste items voor vrouwen wereldwijd te ontwerpen en te maken.

Zij lanceren 2 collecties per jaar, elk bestaand uit 5 chapters.

Fabienne Chapot

Missie

Zij geloven dat iedere vrouw het verdient om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Je goed voelen en er goed uitzien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen.

Fabienne Chapot

“We willen vrouwen verleiden om zich wat gedurfder te kleden, door opvallend kleurgebruik, prints en verrassende details, maar altijd heel draagbaar.”

Acts of courage

Zij doen niet wat de massa doet. Niet omdat ze per se op willen vallen, maar gewoon omdat het goed voelt. Ze bewonderen dappere personen die de status quo uitdagen en houden van lef.

“Positiviteit en optimisme zitten in de kern van hoe we werken. We waarderen blijheid. Ons glas is altijd meer dan half vol en we vrolijken graag op door een verrassende twist te geven.“

Vintage inspiration

Het verleden is hun oneindige bron van inspiratie. Oude films, vintage collector items en iconische vrouwen van vroeger staan altijd centraal in hun collecties.

Craftsmanship

Zij waarderen vakmanschap en ambacht. Ze proberen dit waar ze kunnen te integreren in hun productieketen. Al hun prints worden in-house met de hand gemaakt, nooit met een computer, altijd met pen of penseel.

 

Benieuwd welke Fabienne Chapot items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Fabienne Chapot aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Fabienne Chapot!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok