• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Denham, the jeanmaker uit Amsterdam!

Denham, the jeanmaker

Denham is in 2008 in Amsterdam opgericht door de Engelse jeansmaker Jason Denham. Gedreven door de pioniersgeest van de originele spijkerbroek, benaderen zij design met passie en innovatie terwijl zij de traditie in ere houden. Met jarenlange ervaring in wasrecepten, perfecte pasvorm en eigentijdse snitten, gebruiken zij alleen premium stoffen van ‘s werelds beste fabrieken in Italië en Japan.

Geworteld in het Westen en beïnvloed door het Verre Oosten, zit de Aziatische geest diep in hun. Gedreven door de slogan “The Truth is in the Details”, zijn zij geobsedeerd door elk detail – van de eerste schets tot het definitieve ontwerp, in alle aspecten van het bedrijf. Daarom wordt hun iconische schaarlogo, geïnspireerd op Denham’s eerste kleermakersschaar, wereldwijd erkend als een kwaliteitsstempel. Elk paar DENHAM-jeans is geborduurd met dit keurmerk, zorgvuldig vervaardigd uit 691 steken.

DENHAM is gepositioneerd binnen het premium denim segment. Hun wereldwijde retailnetwerk wordt elk jaar groter, met winkels in meer dan 20 landen, waaronder steden als Amsterdam, Tokio en Chengdu. Toekomstgericht en internationaal bewust, streven zij ernaar om de denimmarkt positief te verstoren met hun ambacht, waarheid, cultuur en wereld.

Hun cultuur

 

De waarheid zit in de details

Hun merkfilosofie is geworteld in een passie voor details en waarheid. De details onderscheiden hun, definiëren hun en drijven hun.

De waarheid zit van nature in hun en bepaalt hoe zij hun werk benaderen. Dat maakt hun samen uniek, bovengemiddeld. De details maken hun tot hun. De details zijn hun waarheid.

Als je de kwaliteit en zorg wilt onderzoeken die in elk paar DENHAM-jeans zit, draai ze dan gewoon binnenstebuiten. Zij geloven dat “de waarheid in de details zit” en elk paar DENHAM-jeans vertelt een verhaal – een verhaal dat evolueert elke keer dat ze worden gedragen.

Denham

Benieuwd welke Denham items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Denham aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok