Over: Circle Of Trust

Over Circle of Trust – header

Geschiedenis

Circle Of Trust werd in 2005 opgericht met één doel: het creëren van unieke en betaalbare denims, draagbaar voor iedereen. Als belangrijkste doel van hun collectie willen zij ervoor te zorgen dat iedereen het heerlijk vindt om hun producten te dragen. De collecties staan bekend om de stijl, perfecte pasvorm en fraaie details voor een betaalbare prijs. Ze investeren in de producten waarmee de collectie’s worden gemaakt. Het kledingmerk laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld en zijn altijd bezig met het ontwikkelen en innoveren van hun collecties.

Filosofie

Het logo is herkenbaar aan de 4 knopen. 3 van deze knopen vertegenwoordigen hun beloftes tijdens het maken van hun collectie. De eerste knoop staat voor de verantwoordelijkheid om hun aan een visie te houden voor alles wat ze doet.

De tweede knoop staat voor bewustzijn. Het merk wil een bijdrage leveren aan hun omgeving door een bewustzijn te creëren van de realiteit.

De derde knoop staat voor de inzet om een schoon productieproces na te streven en hun fabrikanten hierin te ondersteunen. Het merk omarmt haar verantwoordelijkheden ten aanzien van de producenten.

Tot slot, de vierde knoop sluit de cirkel af. Deze sluiting verschilt per persoon, dit komt door de belofte die je maakt voor jezelf. Ieder van ons heeft de verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we leven. Dus maak een belofte voor jezelf, het maakt niet uit hoe klein. Hiermee geef je de Circle of Trust een kans van slagen.

”That’s how the Circle of Trust comes into being and it needs you to tie the knot and make it a full circle.”

Toekomst

Circle Of Trust heeft een aantal doelen bereikt met het realiseren van de vorige collecties en zij zullen hun best blijven doen om door te groeien naar verschillende markten wereldwijd.

Benieuwd welke Circle of Trust items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Circle of Trust aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!