• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Cavallaro, Napoli als basis voor Nederlands succes!

Fare una bella figure

“Fare una bella figura” betekent het maken van een geweldige indruk. Deze Italiaanse zin die typeert Cavallaro Napoli: van gemaakte overhemden tot perfect passende blazers. De unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure.

Als zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder, heeft oprichter Giuseppe Cavallaro van kleins af aan al een liefde voor mode. Net zo groot is zijn liefde voor het hart van de ambachtelijke kledingstijl: Napels. Met een duidelijke missie om de authentieke Italiaanse flair naar Nederland te brengen, richt hij in 2001 Cavallaro Napoli op.
Giuseppe is trouw aan zijn liefde voor mode en kennis van design. De allereerste Cavallaro Napoli collectie bestaat uit zijden stropdassen. Deze collectie is door Giuseppe vervaardigd in een klein atelier in het centrum van Napels. Deze collectie, die werd verkocht aan familie en vrienden, markeerde ook het begin van de explosieve groei van het merk.

Sell-out succes

In 2004 lanceerde Giuseppe zijn eerste collectie shirts die een onmiddellijk succes werd, dankzij de innovatieve designs met hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw. Deze unieke stijl viel al snel op bij de modebewuste Nederlanders. Vanaf toen begon Giuseppe met het leveren van zijn producten aan kleine boetieks en opende hij zijn eerste brandstore in Utrecht.

Hier begon de opmars van het merk Cavallaro Napoli. Dankzij Giuseppe’s oog voor detail en kennis van Italiaans design, is het merk nu een volwaardig luxury fashion-brand. Het merk heeft nu 17 brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten over de hele wereld. Cavallaro Napoli is een merk dat staat voor eigentijds, elegant en met een preppy twist. Het merk biedt kwalitatief hoogwaardige stoffen en onmiskenbare details voor een unieke en moderne uitstraling.

Met Napolitaans erfgoed nog altijd als kern, kent Cavallaro Napoli’s unieke, maar veelzijdige stijl geen grenzen.

Benieuwd welke Cavallaro Napoli items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Cavallaro Napoli aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok