• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Cast Iron, alles over dit stoere denim kledingmerk!

Rebellen zonder reden

Wij zijn van gietijzer

Cast Iron is een casual lifestyle premium denim kledingmerk met een moderne geklede twist. Dit zie je direct terug in het gebruik van materialen, de manier hoe items ontwerpen zijn en het toepassen van onderscheidende, unieke details. De collecties zijn gewaagd, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen.

Cast Iron

Zij zijn rebellen

Rebellen volgen niet, maar dagen graag uit. Elke unieke, hoogwaardige collectie voelt direct aan als een klassieke muscle car: elegante designs met karakter en een tijdloze uitstraling. Robuust, maar met oog voor detail en gemaakt met puur vakmanschap. Het kenmerk van Cast Iron is de turquoise munt met de draak. Deze signatuur, wat op elk item terug te vinden is, staat symbool voor verbinding, kracht en vertrouwen.

Cast Iron

Geschiedenis

Cast Iron is opgericht in 2003 en specialiseerde zich van oorsprong in denim. Het is uitgegroeid tot een populair herenmerk en wordt verkocht in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Dit denim merk is het moderne harnas van de man. Doordat het een stoer en ruige ambitie geeft  voor zelfbewuste jonge mannen, die een gedurfde en een moeiteloos stijlgevoel willen uitdragen. Het merk is voor echte rebellen, die niet bang zijn om zichzelf te zijn en een uitdaging niet uit de weg gaan: Rebels without a cause.

Cast Iron

Benieuwd welke Cast Iron items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Cast Iron aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Cast Iron!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok