Over: Anna van Toor

Liggend

In de wereld van Anna van Toor

Anna van Toor gelooft in (h)echte vriendschappen en streeft naar een wereld vol vrouwen die in zichzelf geloven en elkaar kracht geven. Dat begint met mooie, betaalbare, eerlijke kleding van hoge kwaliteit én een goede vriendin! De collecties bevatten vaak een bepaald kleurgebruik. Van wijdvallende t-shirts tot vrolijke jurkjes, het is allemaal terug te vinden in de collecties.

Ieder karakter is uniek

Al honderd jaar lang stimuleren zij moderne vrouwen zich de beste versie van zichzelf te voelen. Kortom, stralend, sterk, verleidelijk en stijlvol. Hiervoor maken en selecteren ze mode die ieders unieke karakter perfect laat uitkomen. En maken ze van shoppen een ultiem luxe-moment waarop vriendschappen kunnen bloeien. Vol wederzijds vertrouwen, eerlijk, aandachtig en met de intentie het beste in elkaar naar boven te brengen.

Duurzaam Anna van Toor

Daarnaast focust Anna van Toor zich op het verduurzamen van haar collecties. Eerlijke kleding. Eerlijk gemaakt. Fair betaald. Want mode zit pas goed als je weet dat het echt goed zit. Duurzamer, schoner en groener. Op die manier proberen ze de wereld een beetje beter te maken. Dit doen zij door eerlijke mode aan te bieden. Mode van de toekomst is tenslotte verantwoorder! Naast het creëren van mooie collecties heeft het kledingmerk nog een doel: een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. De impact die zij willen hebben in de mode-industrie focust zich op drie concrete pijlers: mens, dier en milieu.

Benieuwd welke Anna van Toor items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Anna van Toor aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!