• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Outfit inspiratie voor Koningsdag

Het is weer bijna zover, Koningsdag 2024 staat voor de deur! En dan mag de kleur oranje natuurlijk niet ontbreken in jouw outfit. Gelukkig komt de kleur oranje steeds vaker terug in het straatbeeld. Met oranje items ben je dus helemaal on-trend! Of je nu gekleed gaat in een compleet oranje outfit of kiest voor a touch of orange: vind hier jouw outfit inspiratie voor Koningsdag.

Je outfit keuze is natuurlijk afgestemd op de plannen die je hebt. Ga je lekker struinen over de rommelmarkt, dansen op een festival of vier je het gezellig thuis? Ook het weer is belangrijk. Wordt het een zomerse dag, dan is een jurk of rok met top perfect. Blijft het fris lenteweer, dan is het fijn om laagjes aan te trekken.

Ga je all out en kies je voor een statement outfit in oranje? Ontdek dit prachtige pak van het merk Beaumont in een zacht oranje kleur, bestaande uit blazer Bee en pantalon Alix. Combineer het pak met top Sarah of blouse Gabi en creëer een look in hetzelfde kleurenpalet! Een andere optie is dit leuke setje van het merk Geisha, bestaande uit een blouse en korte broek.

Door bovenkleding met een oranje touch te dragen, creëer je het makkelijkst een outfit voor Koningsdag. We hebben veel tops en blouses van verschillende merken in onze voorjaarscollectie in een oranje kleur of met oranje accenten. Deze items zijn ideaal om te combineren met je favoriete broek of rok. Het merk Opus heeft verschillende oranje blouses. Ontdek blouse Fastelle, blouse Fumine en blouse Fukida. Dankzij de lichte, luchtige stoffen zijn deze blouses heel comfortabel om te dragen. Deze blouse met geplooide details op de voor- en achterzijde van het merk Anna van Toor past perfect in het thema. Ook het merk Rabe heeft verschillende oranje items, zoals deze blazer in tweed stof. Deze pullover is perfect voor fris lenteweer. Dit effen blouseshirt van het merk Frank Walder is ideaal om te combineren en dus een veelzijdig item.

Ook het merk Nukus heeft prachtige oranje items. Combineer bijvoorbeeld top Secchia met een mooie jeans of pantalon. Of draag top Stefania onder een toffe blazer. Op zoek naar een item met een botanisch tintje? Blouse Robine en jurk Rosalie hebben beide korte mouwen en een mooie all-over print.

We hebben ook mooie oranje jurken in onze collectie. Bekijk bijvoorbeeld deze jurk met losse pasvorm van het merk Freequent of deze prachtige jurk Mae met all-over bloemenprint en een korte vlindermouw van het merk Freebird. Ook jurk Debby is een fijne optie. De mouwloze jurk kan moeiteloos gecombineerd worden met vest Chloe, een ander vestje of trui of zelfs met een basic t-shirt eronder. Ook jurk Kate van het merk Nukus past bij de dress code. De jurk valt op de knie en heeft een losvallende pasvorm. Of neem deze jurk van Geisha met een prachtig patroon in roze en oranje. De bijpassende ceintuur zorgt voor een flatterend effect en geeft een vleugje vrouwelijkheid.

Liever een outfit met een subtiele oranje touch? Ontdek jurk Hanna van het merk Fabienne Chapot. De overslagjurk met midi-lengte heeft ruffle details en een all-over bloemenprint met oranje accenten. Ook deze blouse van het merk Gerry Weber heeft een mooi kleurenpalet met oranje erin verwerkt. Een subtiele oranje touch kan je ook verwerken in een mooi paar schoenen. Ontdek bijvoorbeeld Pump Isla van het merk Tango Shoes. Doordat de pumps opengewerkt zijn, zien ze er chique en stijlvol uit en zijn ze eindeloos te combineren. Het merk Cycleur de Luxe staat bekend om haar kleurrijke sneakers. Bekijk bijvoorbeeld deze sneaker met statement zool en zachte oranje tinten, of deze sneaker met dezelfde zool en felle oranje tinten. Een andere optie om de hele dag op te kunnen lopen is deze sneaker van het merk Piedi Nudi.

Of je nu gaat voor een chique look of een meer casual outfit, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en straalt op deze gezellige feestdag! Ben je nieuwsgierig geworden naar de oranje items in onze voorjaarscollectie? Shop je favoriete outfit online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!