• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Opening nieuw seizoen (OPEN DAGEN!)

Opening nieuw seizoen! Het voorjaar is in aantocht, de temperaturen stijgen en de nieuwe collecties stromen binnen! Wat opvalt is de diversiteit in prints. Uiteenlopend van dierlijke prints, tot bloemen, palmbomen en grafische dessins. Alle kleuren van de regenboog komen hierin voor. Een vrolijk en fris beeld straalt u tegemoet!

PRINTS & KLEUR zijn de kernwaarden van dit voorjaarsseizoen!

Een andere trend op dit moment is het dragen van pakken onder de dames. Wederom kleurrijk en in vrolijke dessins, maar ook in pastel. Voor de mannen zien we veel ruiten in broeken en colberts in nonchalante linnen- en katoen materialen. De kleuren van dit nieuwe seizoen zijn weer de olijftinten, geel, roze en uiteraard alle blauwtinten. Zoals elk seizoen hebben wij voor iedere smaak, man of vrouw en alle leeftijden een zeer uitgebreide collectie.

Wij heten u van harte welkom tijdens onze open dagen op 26, 27, 28 en 29 februari. Luidt samen met Dirk de Wit Mode het nieuwe seizoen in met een veelbelovende nieuwe voorjaarscollectie. Onze 80 enthousiaste mode-adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Geniet tijdens het shoppen van een overheerlijke cappuccino. Tevens serveren wij op zaterdag versie smoothies en heerlijke versgebakken appeltaart! Wij zien u graag tijdens onze open dagen of natuurlijk iets later in het seizoen!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok