• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode blijft vooralsnog open

Dirk de Wit Mode blijft vooralsnog open met de maatregelen in acht genomen voor het Corona virus. Wij zullen er voor u zijn zoals u dat van ons gewend bent.

In verband met het Corona virus hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen:

✅ Iedere collega met ook maar de minste griepverschijnselen blijft thuis.

✅ Lagere bezetting om besmettingsgevaar te beperken voor uw en onze gezondheid.

✅ Hoewel wij onze klanten graag begroeten middels een handdruk zullen we ons nu moeten beperken tot het nemen van gepaste afstand tot elkaar, minimaal 1,5 meter.

✅ Oppervlaktes die gemeenschappelijk gebruikt worden, zullen we met extra frequentie reinigen(kassa’s, pinapparaten, deurklinken, leuningen etc). Net als onze handen.

✅ Verder zullen wij te allen tijde de adviezen van de RIVM en de overheid opvolgen en beoordelen wij de situatie per dag. Houdt dit kanaal in de gaten voor eventuele updates.

Heeft u zelf griepverschijnselen? Blijf thuis en we zien u graag later weer terug óf u kunt gebruik maken van onze webshop.

Dirk de Wit Mode blijft vooralsnog open. Via e-mail (info@dirkdewitmode.nl), telefonisch(0228-511227), via Messenger (Instagram of Facebook) staan we u graag te woord en kunnen we u ook onze collecties laten zien en bestellingen opnemen. We zetten het Op Rekening en brengen het bij u langs.

Wij hopen u, gezien de genomen maatregelen, te mogen verwelkomen in de winkel of u op een van de andere mogelijkheden te kunnen adviseren.

In de winkel staat een kopje koffie voor u klaar!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok

Succes komende tijd! 🙏🏻

Met vriendelijke groet,

Tom & Nick de Wit