• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek onze damesschoenen collectie van het voorjaar!

Een tof paar schoenen kan je outfit helemaal compleet maken! Voor een sportieve, relaxte uitstraling zijn sneakers de perfecte keuze. Ga je uit op een date night? Ga dan voor een tof enkellaarsje of een mooie pump. Nu het steeds warmer wordt, is een loafer of een sandaal de perfecte toevoeging aan je outfit. Ontdek onze damesschoenen collectie van het voorjaar!

Sneaker

Laat je inspireren door een scala aan kleuren, stijlen en materialen die perfect passen bij elke stemming en gelegenheid. Kies uit klassieke witte sneakers die elke outfit een frisse uitstraling geven, of ga voor gedurfde en levendige kleuren om je persoonlijkheid te laten stralen. Het merk DWRS heeft ieder seizoen weer een divers aanbod aan sneakers met een funky touch. Sneakers Pluto, Chester en Jupiter hebben een chunky zool en een vrolijk kleurenpalet. Of kies voor de neutrale variant van sneaker Pluto of sneaker Jupiter. Ook het merk Cycleur de Luxe staat bekend om haar kleurrijke sneakers. Maak een statement met de dikke schoenzolen en vrolijke kleurencombinaties!

Liever een iets subtielere kleur aan je voeten? De collectie van het merk Copenhagen Studios wordt gekenmerkt door minimalistisch design, soepel leer en neutrale kleuren. Ook het Nederlandse merk Xsensible heeft schoenen met een subtiele touch. De collectie van Xsensible bestaat uit schoenen met luxe details en een buitengewoon comfortabele pasvorm.

Enkellaars

De voorjaarscollectie bevat prachtige enkellaarzen. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos paar voor dagelijks gebruik of een statement wilt maken met een trendy design. Ontdek de enkellaarzen van het merk Roberto D’Angelo. Het Italiaanse schoenenmerk staat bekend om zijn verfijnde vakmanschap, tijdloze elegantie en onberispelijke kwaliteit. Ook het merk Gabor heeft voor ieder wat wils. Ga je voor een prachtige enkellaars in zandkleur of maak je een bold statement met deze te gekke enkellaars in fuchsia? Ook enkellaars Jude van het merk Tango Shoes is in verschillende kleuren beschikbaar.

Sandaal

Of je nu een terrasje pakt op een zwoele zomeravond of geniet van een strandvakantie in een zonnig oord – sandalen zijn de finishing touch van al jouw zomerse outfits. Summer vibes all the way met sleehak Flora Braid in zwart, kit en lichtbruin van het merk Via Vai. Deze sleehakken zijn voorzien van een gevlochten zool. Dankzij het verstelbare bandje om de enkel maak je deze sandaal perfect passend. Sandaal Polly Robin heeft een minimalistisch design met een statement blokhak. Ontdek ook Gigi Luna in goud en kobalt: een slipper met een sophisticated look dankzij het subtiele hakje.

Of je nu ontspannen thuis bent, een dagje naar het strand gaat of rondwandelt in de stad, onze slippers zijn de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Ontdek het merk Rohde voor een fijne, eenvoudige slipper. Op zoek naar een stijlvol alternatief voor een sandaal? Ga voor een klassieke witte of zwarte slipper van het merk Gabor. Of steel de show met deze prachtige slippers van het merk Cycleur de Luxe in oranje of off-white. De kralen boven op het bandje geven de slippers een luxe uitstraling.

Pump

Of je nu de hele dag op kantoor bent of een avondje gaat dansen, de pumps uit onze collecties zorgen ervoor dat je er niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt. Het merk Tango Shoes heeft een prachtige collectie aan pumps. Ontdek Pump Brooklynn in zwart en goud. Pump Isla met blokhak in off-white of abrikoos is ideaal voor de warme zomerdagen! Doordat de pumps opengewerkt zijn, zien ze er chique en stijlvol uit en zijn ze eindeloos te combineren. Stap met stijl de zomer in met de Katya pump in zwart of off-white. Dankzij de gemakkelijke instap vanaf de hiel is deze sandaal praktisch en modieus. De kruisband en open tenen voegen een trendy element toe aan je zomerse look. Liever een klassieke pump? Ontdek het merk Peter Kaiser! Een pump met een lage hak vind je in de collectie van het merk Ara. De pumps van het merk Gabor hebben nét iets extra’s, zoals een opvallend kleurtje, patroon of een gespsluiting.

Loafer

Met zijn klassieke silhouet en verfijnde details is de loafer een veelzijdige schoen die gemakkelijk kan worden gestyled voor elke gelegenheid. Til je outfit naar een hoger niveau met loafer Chiara Ray van het merk Via Vai. De loafers hebben een lichte zool en zijn makkelijk om aan te trekken. Loafer Lola Rayne is classy, stylish & sophisticated. Wat deze loafer uniek maakt, is de elegante ‘knoop’ op de wreef. In combinatie met de spitse neus zorgt dit voor een ultra-vrouwelijke look.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze damesschoenen voorjaarscollectie? Shop je favoriete paar online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!