• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek ons groot feestelijk aanbod!

Heb jij binnenkort een feestje? Wij hebben de perfecte outfit voor iedere gelegenheid: een bruiloft, een verjaardagsfeest in de tuin, je diploma-uitreiking of een 21-diner. Ontdek ons groot feestelijk aanbod!

Van glamoureuze jumpsuits tot chique cocktailjurken, van verfijnde smokings tot op maat gemaakte pakken, we hebben alles wat je nodig hebt om je op je best te voelen, ongeacht de gelegenheid. Laat je inspireren!

Feestelijke damesoutfit

Deze gelegenheden vragen om feestelijke outfits die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Een zomerse jurk of een mooie jumpsuit is dan ook de ideale keuze. Bij zomerse temperaturen is het belangrijk om een jurk te kiezen die je koel houdt. Denk aan stoffen zoals katoen, linnen en chiffon.

De outfit mag natuurlijk best een beetje opvallen, mits de dress code zich ervoor leent natuurlijk! Kies voor levendige kleuren zoals roze, koraal, geel, turquoise of smaragdgroen. Ruches geven extra volume en beweging aan je jurk, terwijl kanten details zorgen voor een verfijnde en delicate uitstraling. Off-shoulder jurken zijn zowel romantisch als trendy, en laten subtiel je schouders zien, perfect voor een zomerse vibe! Ontdek de merken Aaiko, Freebird, Jansen Amsterdam, Summum, Vera Mont, Swing en Joseph Ribkoff voor prachtige feestkleding voor dames.

Stijlvolle outfit voor heren

Net als bij dameskleding, is het voor mannen essentieel om te kiezen voor lichte en ademende stoffen. Linnen en katoen zijn uitstekende keuzes voor zomerse gelegenheden. Een feest is de perfecte gelegenheid om te experimenteren met kleur. Kies bijvoorbeeld in plaats van het klassieke zwarte of donkerblauwe pak voor lichtere kleuren zoals beige, lichtblauw of pastelkleuren. Ook patronen kunnen je outfit extra feestelijk maken. Denk aan subtiele bloemenprints, strepen of ruitjes. Voor een meer casual feest kun je kiezen voor een smart-casual look. Een overhemd of T-shirt gecombineerd met een chino broek is de ideale keuze. En je kunt natuurlijk altijd een colbert toevoegen voor een vleugje elegantie! Ontdek de merken Carl Gross, John Miller, Desoto, BOSS, R2, Zuitable en Immediate voor stijlvolle feestkleding voor heren.

Een prachtig paar schoenen

Sandalen zijn de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid. Ze zijn luchtig, comfortabel en geven je look een zomerse flair. Kies voor sandalen met een subtiele hak om je outfit een elegante touch te geven zonder in te leveren op comfort. Voor een meer formele gelegenheid zijn klassieke pumps altijd een veilige en stijlvolle keuze. Ze geven je outfit een verfijnde uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat je kunt kiezen wat voor jou het meest comfortabel is. Ook een enkellaars kun je prachtig stylen onder een jurk of jumpsuit! Ontdek de merken Tango Shoes, Roberto D’Angelo, Peter Kaiser, Via Vai, Gabor en River Woods!

Voor heren zijn loafers een uitstekende keuze voor zowel formele als informele gelegenheden. Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en bieden veel comfort. Voor een meer casual en moderne look kun je kiezen voor stijlvolle sneakers. Of ga natuurlijk voor de klassieke veterschoen. Ontdek de merken Giorgio, Rehab, Floris van Bommel, Nubikk en Filling Pieces.

We begrijpen dat het kiezen van de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid een leuke, maar soms ook uitdagende taak kan zijn! Daarom staan onze toegewijde mode-adviseurs voor je klaar in onze winkel om je te helpen bij het vinden van de juiste look die past bij jouw persoonlijkheid en de sfeer van het evenement. Shop online of bezoek onze winkel en laat je inspireren!