• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek de Summum x Quinty Trustfull collectie!

Op donderdag 18 april 2024 lanceert modelabel Summum voor het derde jaar op rij een prachtige Quinty by Summum-collectie. De succesvolle samenwerking tussen women’s wear brand Summum en televisiepersoonlijkheid Quinty Trustfull is terug. De Quinty by Summum-collectie 2024 viert het leven en alle mijlpalen die daarbij horen, met uitbundige items voor festivals en summer weddings. Ontdek de Summum x Quinty Trustfull collectie!

Summum is voor friend of the brand Quinty Trustfull al jaren een vaste waarde in haar garderobe. Ze draagt het merk regelmatig. ‘Het zit altijd goed en het past bij mij. Het klopt gewoon,’ zegt Quinty over Summum. Met de co-creatie voor zomer 2024 proberen Team Summum en Quinty het succes van de voorgaande twee collecties te overtreffen. De nieuwe Quinty by Summum-collectie bestaat uit heerlijke items die je draagt als je iets te vieren hebt – al is het de joy van het dagelijks leven. De exclusieve capsule collection wordt geshowd door Quinty Trustfull en haar dochter Moïse in een spetterende campagne shoot op het dak van Hoogtij in Amsterdam, geschoten door topfotograaf Roger Neve.

De collectie bestaat uit een glanzende top met bloemcorsage en palazzo pants in een warme papajakleur, een korte en lange strokenjurk met een bladerprint waarin lurex verweven is, een top en losvallende broek met schitterende pailletten, een tanktop met all-over glanzende foilprint en een vrouwelijk ajourgebreid vestje. De eyecatcher van de collectie is een kort, fluffy jasje met pailletten her en der. Het raffia tasje met bloemcorsage en kettinghengsel zorgt voor een extra feestelijke en zomerse touch bij je outfits. Elk item combineert makkelijk met andere favorieten uit de Summum-collectie, zodat je alle kledingstukken up en down kunt dressen.

Shop de collectie nu online of kom langs in de winkel en laat je adviseren door onze mode-adviseurs. Tot snel!