• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Nieuwe voorjaarscollectie Blue Industry!

Blue Industry

De nieuwe voorjaarscollectie Blue Industry is binnen! Al bijna tien jaar weet het Nederlandse herenmerk Blue Industry indruk te maken met het ontwerpen van mooie overhemden voor mannen. Van bloemenprints en ruiten tot aan grafische prints, Blue Industry weet ieder seizoen weer te komen met hun populaire unieke overhemden met verschillende boorden, stiksels en knoopjes. Naast overhemden ontwerpen zij ook alledaagse kleding die goed te combineren zijn met de overhemden. Hun uitgebreide collectie biedt mooie uitgewerkte overhemden, truien, vesten, colberts, polo’s en pullovers aan.

Style is much more interesting than fashion” – Blue Industry

Blue Industry heeft alledaagse outfits in casual, chique en formele stijl. Voor elke gelegenheid en voor elke stijl is er voor iedere man wel een outfit te vinden. De met passie gemaakte kleding heeft optimale kwaliteit en de perfecte pasvorm voor iedereen. In korte tijd is Blue Industry uitgegroeid tot een zeer populair merk voor zowel zakelijke als casual kleding voor de man.

De nieuwe voorjaarscollectie

Ook in de meest recente collectie van Blue Industry hebben zij weer goed ingespeeld op de nieuwste mode ontwikkelingen. De collectie bevat niet alleen vernieuwende prints, maar ook prachtige kleuren die goed passen bij de voorjaarstrends van 2020. Veel mooie blauw-, grijs- en groentinten en tot slot de levendige kleur geel kon niet ontbreken binnen de collectie. Allen makkelijk te combineren en een musthave voor iedere man zijn garderobe. Scoor de nieuwe voorjaarscollectie van Blue Industry nu online of bij ons in de winkel.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok