Nieuwe collectie Studio Anneloes: The Book Club

2560×1536

De nieuwe collectie The Book Club van het populaire damesmerk Studio Anneloes staat geheel in het teken van outfits om te dragen tijdens het lezen van… boeken! Ga lekker languit op de bank liggen met een goed boek in jouw favoriete Travel kwaliteit outfit in een toffe print of mooie kleur. Meer weten over de achterliggende gedachte van deze nieuwe collectie? Lees dan snel verder!

Maar waarom een boek lezen? Waarschijnlijk herken je het wel: vroeger verslond je boeken, maar nu ben je (net zoals Anneloes) schuldig aan veelvuldig telefoongebruik. En helaas heeft die ‘intelligente lockdown’ hier ook geen positieve bijdrage aan gegeven. Wekelijks groeit je schermtijd meer en meer en je vraagt je af waar je deze tijd vandaan hebt gehaald. Tijd om deze tijd anders te besteden dus, met een boek!

Naast donkergrijs, wit én zwart als basiskleur van de collectie komt de camel kleur uit de Eye of the Tiger collectie ook terug in de collectie. Zo kun je de collecties makkelijk combineren met elkaar. Voor een extra warme touch is er een (nieuwe) roestkleur toegevoegd aan de collectie, namelijk een ‘brick’ kleur. Deze is zowel in zijn geheel terug te vinden als in de bekende dierenprint.

Dat het zo’n populair merk is, is vooral te danken aan het gebruiken van Travel kwaliteit. De Travel kwaliteit zit namelijk niet alleen heel erg lekker, maar is ook ontzettend stijlvol én makkelijk voor onderweg want het kreukt niet! Van mooie blouses en jurken tot aan de welbekende Travel broek: je vindt het wederom weer in de nieuwe Studio Anneloes collectie The Book Club. Kortom, van welke boeken je ook houdt, romans of thrillers, voor ieder boek heeft Studio Anneloes wel een outfit.

Benieuwd welke Studio Anneloes items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Studio Anneloes aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!