• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Nieuwe collectie Studio Anneloes: Empowerment!

Yes, er is weer een nieuwe collectie van Studio Anneloes: Empowerment! Het populaire damesmerk staat voornamelijk bekend om haar comfortabele, maar ontzettend stijlvolle items. Daarbij maakt Studio Anneloes veel gebruik van een zogenaamde Travel-kwaliteit: prachtig materiaal dat makkelijk mooi te (onder)houden is, comfortabel én het kreukt nooit, zelfs niet als het uit je koffer komt! Dit materiaal wordt in Italië gemaakt en wordt op 90% van de gehele collectie gebruikt. Bekijk de nieuwe collectie snel hieronder!

Empowerment: Feeling Confident

De nieuwe collectie van Studio Anneloes heet Empowerment en staat geheel in het teken van Feeling Confident. Deze items stralen kracht uit en zou iedere vrouw zelfverzekerd moeten laten voelen. De collectie bestaat grotendeels uit items die in de basis donkerblauw of zwart zijn. Uiteraard zijn er ook items met unieke prints, zoals we gewend zijn van Studio Anneloes, met veel accenten van blauw- en groentinten. De prints hebben wat weg van zowel camouflage print als zebra- en panterprint.

Items zonder print

Studio Anneloes zou zichzelf niet zijn als ze geen nieuwe geweldige basics uitbrachten, want van basis items heb je nou eenmaal nooit genoeg! De basics in deze collectie zijn onder andere een mooi donkerblauwe blazer en een chic donkerblauw jumpsuit.

Items met print

Ook in deze collectie maakt Anneloes weer gebruik van prachtige prints. De prints hebben, zoals eerder genoemd, iets weg van een zebra-, panter- en legerprint. De prints zijn zowel subtiel in een riempje van een rok terug te vinden als in een broek met all-over print. Gemakkelijk om met elkaar te combineren of te dragen met andere basis items. Studio Anneloes heeft een ruim aanbod aan mooie Basics.

Benieuwd welke Studio Anneloes items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Studio Anneloes aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!