• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Nieuwe collectie G-Star

De nieuwe collectie G-Star is uit! Het Nederlandse jeansmerk G-Star RAW ontwerpt al ruim 30 jaar jeans en is daarmee niet meer weg te denken uit de modewereld. Bekend om zijn stoere en ruige stijl, maakt G-Star spijkerbroeken voor iedereen. De hedendaagse mogelijkheden voor wassingen maakt het realiseerbaar om voor eenieder een broek te creëren: van ruwe, ongewassen denim en diep geverfd indigo tot een extreem gebleekte jeans. Met of zonder slijtageplekken of scheuren, het is allemaal mogelijk bij G-Star RAW.

Naast jeans produceert G-Star ook mooie bovenstukken die goed matchen bij jouw jeans. T- shirts, polo’s, tops, overhemden, truien, jumpsuits, blazers en zelfs jurken zijn te vinden in hun modieuze collectie voor zowel mannen als vrouwen. Lees verder om een glimp op te vangen van G-Stars recente collectie.

Spring Essentials – Heren

De nieuwe lente collectie voor mannen bestaat uit essentials die iedereen in zijn voorjaarsgarderobe moet hebben. De kleuren die gebruikt worden bestaan vooral uit roze-, blauw- en groentinten in onder andere mooie prints. De nieuwe jeanskleuren zijn verkrijgbaar in allerlei unieke wassingen, zoals je gewend bent. Uiteraard zijn donkere wassingen in het komende seizoen iets minder van toepassing en liggen de gebleekte jeans weer volop in de collectie van G-Star RAW Denim.

[shoplinks ids=”120567,173356,173325,173305,173392,173277″]

Spring Essentials – Dames

Ook in de nieuwe G-Star voorjaarscollectie voor de dames geldt niet veel anders. Roze, groen en blauwtinten vormen de basis voor de gehele nieuwe collectie van G-Star. Gebleekte denimkleuren voor zowel jeans als spijkerjurken zijn dé items van komend seizoen. De flare denim is en blijft populair en kan daarmee niet ontbreken in jouw kledingkast. De ideale lentejas? Dat is natuurlijk de spijkerjas en de trenchcoat. Beide zijn al jaren welbekende toppers die iedere vrouw moet hebben: ideaal voor de frisse lente (en zomer) avonden!

[shoplinks ids=”120680,120920,120692,120670,173870,120925″]