Spring Jackets by Marc Aurel

Marc Aurel

Spring Jackets

Een trend op weg naar de top: Lentejassen zijn echt allrounders

De eerste weken van de lente glanzen en iedereen is erop uit om te genieten van de frisse lentelucht. Na de grijze winterdagen verlangt elke ziel naar de eerste zonnestralen en kleuraccenten. Tijd om vitamine D aan te vullen, goede vibes en de dikke winterjas weer naar de zolder te sturen en de spring jackets tevoorschijn te halen!

Marc Aurel

Licht jack

De beste metgezel voor de lente is een licht jack, maar het moet wel een echte duizendpoot zijn! Onze tip: Jassen voor de lente en de zomer moeten modieus, comfortabel, niet te koud en niet te warm zijn en vooral lentevibes dragen. Onze tip: Het perfecte lentejack is net zo geschikt voor de zakelijke look als voor casual vrijetijdsoutfits. Wie kiest voor kwaliteit en tijdloos design heeft al gewonnen. En het aanbod wordt steeds diverser.

Met de veranderende vraag van vrouwen naar lentejassen, veranderen ook hun varianten en ontwerpen. Lentejassen worden echte allrounders. Los en casual, maar toch elegant en te combineren met vele outfits, biedt de nieuwe MARC AUREL-collectie modestatements voor een overtuigende uitstraling in elke omgeving.

Marc Aurel

Soepelvallende blazers

Luchtige, soepelvallende blazers van satijn of jersey zijn stijlvol en zien er zowel zelfverzekerd als ontspannen uit. Van een stoere verschijning in een klassieke trenchcoat tot een losvallend fieldjacket, de MARC AUREL voorjaarscollectie heeft voor iedere vrouw de juiste stijl. Het frisse kleurenpalet geïnspireerd door de natuur varieert van lichte steen tot orchidee, mango en lichte aloë tot koffie latte en grafiet. Naast comfortsatijn, jersey en elegante tafzijde vindt u ook spijkerjacks in verschillende kleuren met siernaden. Bij MARC AUREL wordt bij de materiaalkeuze rekening gehouden met milieuaspecten en de nieuwe voorjaarscollectie biedt zowel vegan leren jacks als fieldjackets gemaakt van een duurzame lyocell-mix.

Marc Aurel

Fris en elegant

Terwijl jassen met gewatteerde looks een voorjaarsklassieker zijn, is de nieuwe MARC AUREL-collectie niet alleen fris en elegant, maar vooral praktisch. Vesten beschermen het lichaam tegen kou, maar laten voldoende circulatie toe om met volle teugen van de lentelucht te genieten. Aangepast aan de boxy-stijl ontstaan ​​outfits die de sportieve look vakkundig combineren met een elegant design. Lentejassen zijn niet meer alleen jassen voor warmere dagen, maar worden steeds meer echte allrounders. Want één ding is duidelijk: lichte jassen zijn meer dan alleen een modetrend, ze zijn een statement voor een mode die bij elk weer perfect past bij het leven.

Benieuwd welke Marc Aurel items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Marc Aurel aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Marc Aurel!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok