• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Marc Aurel: Sporty Black Collectie

De duurzame collectie die is gemaakt voor vrouwen die zowel sportief als stijlvol zijn.

Het combineren van twee verschillende stijlen kan soms moeilijk zijn. De nieuwe Marc Aurel: Sporty Black collectie biedt hier een uitkomst voor. Door de uiteenlopende items in deze collectie is hij geschikt voor vrouwen die zowel van sportief als stijlvol houden. In de Sporty Black collectie vind je items zoals joggingsbroeken, sportieve jasjes en toffe t-shirts met cijferprint. Na het sporten kun je je hullen in casual T-shirts, mooie blouses en stijlvolle blazers die deze collectie ook biedt.

Wat is er nou sportiever dan een baseball inspired outfit? De toffe oversized blouse met cijferprint op de borstzak is afgeleid van de outfits die worden gedragen tijdens de Amerikaanse sport baseball. Deze blouse is een echte eyecatcher en is perfect te combineren met een jeans voor een sportieve, maar toch speelse outfit. Voor een stijlvolle look kan je ook gaan voor een nette blazer gecombineerd met een broek met een toffe print.

De items in deze collectie zijn niet alleen stijlvol en sportief, maar ook nog eens milieubewust. Met duurzame materialen zoals lyocell en biologisch katoen levert Marc Aurel een bijdrage aan het creëren van milieuvriendelijke mode.

Misschien zijn de volgende merken ook wat voor jou: Arma Leder, Cambio, Jane Lushka, Joseph Ribkoff, Mos Mosh, en Summum. Deze merken en meer zijn ook te vinden in onze winkel in Bovenkarspel!

Ontdek HIER onze Marc Aurel: Sporty Black collectie

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok