• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Exclusieve mode voor vrouwen met Marc Aurel!

Inspiratie voor het moderne leven

Authenticiteit

Marc Aurel richt zich op vrouwen die op zoek zijn naar kleding die past bij hun eigen stijl. De subtiele en unieke stijl van Marc Aurel inspireert vrouwen die op zoek zijn naar trendy, levenslustige en moeiteloos stijlvolle kleding die hun compromisloze individualisme benadrukt.

Internationaliteit

Met 130 toegewijde medewerkers garandeert Marc Aurel dat de kwaliteit, pasvorm en afwerking van hun collecties altijd voldoen aan de hoge Marc Aurel-premiumstandaard. Het bedrijf geniet internationaal aanzien. Internationaliteit is een belangrijk onderdeel van de mode van Marc Aurel, ook in de zakelijke markt.

Creativiteit

Bij Marc Aurel is de passie voor mode het hele jaar door aanwezig. Verder is het bedrijf voortdurend gericht op verandering en vernieuwing. Klanten genieten van de creativiteit van de modecollecties en waarderen de kwaliteit en exclusiviteit van de kleding. Bovendien heeft Marc Aurel een specifieke doelgroep van merk- en kwaliteitsbewuste, onderscheidende en zelfverzekerde vrouwen die loyaal zijn aan het merk en dol zijn op het design.

De Geschiedenis van Marc Aurel

Het succesverhaal van Marc Aurel begon in 1972 met de ontwikkeling en productie van damesbroeken. Daarna werd in 1979 een complete damescollectie gelanceerd en in 2003 het more-seasons concept. Dit concept omvat twee hoofdcollecties per seizoen met elk vier thema’s. De productie van de kleding vindt tegenwoordig plaats in verschillende landen.

Bedrijfsfilosofie

Marc Aurel staat voor het modebegrip van de vrouw van nu en creëert exclusieve mode voor hen. Duidelijke lijnen en liefdevolle aandacht voor detail zijn altijd geïnspireerd door de laatste internationale trends. Vier aspecten zijn absolute fashion musts: design, kwaliteit, pasvorm en afwerking. Elk materiaal, elke steek en elk detail weerspiegelt onze passie. Ze laten zich inspireren door de vrouwen voor wie ze hun collecties ontwerpen, tot in het kleinste detail afgestemd op fascinerende persoonlijkheden: levendige elegantie en stralende zelfverzekerdheid.

Benieuwd welke Marc Aurel items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Marc Aurel aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Marc Aurel!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok