• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Makeover Fashion Event zaterdag 13 april

Makeover Fashion Event

Een gloednieuw modeseizoen gaat van start, de zomer is in aantocht, kortom tijd voor inspiratie! Daarom organiseert Dirk de Wit Mode speciaal voor jou op zaterdag 13 april van 10 tot 16 uur het “Makeover Fashion Event”. Geef jezelf en je vriendinnen een uiterlijke boost!

Kom langs in de winkel en ontdek de nieuwe spring/summer collectie. Terwijl jij geniet van heerlijke verwennerij en bubbels praten wij je graag bij over de nieuwste styles & looks!

Onze mannequins showen gedurende de dag alle nieuwe highlights uit de collectie van Taifun, Anna van Toor, Studio Anneloes en Juffrouw Jansen. We hebben deze dag ook 2 stylisten Toni van 10Days en Inge van Sandwich om u te helpen met de makeover.
Alleen op deze dag ontvang je bij aankoop  van € 99,95 van de deelnemende merken een leuke portemonnee! 

Om je look helemaal af te stylen als een echte makeover zijn deze dag ook Hair By Florien, Zensation schoonheidssalon en Fleur van Total Body Control aanwezig om u te adviseren over inwendige als uitwendige schoonheid. Slijterij de Dijk zal aanwezig zijn met een wijnproeverij en slagerij Groot zal de hapjes verzorgen zodat je ook op culinair gebied zal worden geprikkeld.

Bij besteding vanaf €150,- kans op leuke prijzen! Wij hebben deze dag namelijk ook nog KNAL prijzen. Prik een ballon en win een prijs. 

Graag tot ziens!
Dirk de Wit Mode