• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Een Bohemian Romance met de pre-spring collectie van Lofty Manner!

New year, new collection!

In de nieuwe Pre-spring collectie staan zachtheid en bohemian prints centraal. Waan je ondanks de kou volledig in de sferen van Ibiza. De bohemian collectie bevat een combinatie van zowel lichte als dikkere en rijkere stoffen. Zo creëer je op een stijlvolle manier het welbekende laagjeseffect.

Kleuren en prints

Het kleurpalet van de nieuwe Pre-spring collectie bevat een mix van Cherry Red, Dusty Pink en Chocolate Brown. Dit gemixt met rustigere tonen als zwart en beige. Naast de effen kleuren, vind je ook weer veel prints terug. Zo heeft de collectie twee verschillende prints: de Paisley Print en de Flower Print. Ook zie je prints gecreëerd door details als tapejes terugkomen op enkele rokjes en gilets.

Lofty Manner

Materialen en prints

In de pre-spring collectie wordt er gebruik gemaakt van zachte en authentieke stoffen als suede en corduroy texturen, gecombineerd met teddy en lichtgewicht stoffen. Voor dit seizoen geldt: layering, layering en nog eens layering. Door de combinatie van verschillende stoffen is dit op heel veel manieren mogelijk en kun je de gehele collectie mixen, matchen en unmatchen!

[shoplinks ids=”480029,480017,480011 ,480005,479999,479993,479987,479981″]

Benieuwd welke Lofty Manner items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Lofty Manner aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over het merk Lofty Manner!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok