• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Wij zijn Kocca! Italiaans modemerk bij Dirk de Wit Mode

Wie we zijn

Kocca is een merk dat de perfecte mix van natuurlijke moderne vrouwelijkheid belichaamt. Naast een verfijnde stijl en een vleugje glamour biedt het merk ook eigentijdse en aantrekkelijke creaties met een onmiskenbare Kocca-identiteit. Van zorgvuldig geselecteerde materialen tot aandacht voor detail. Het merk heeft een duidelijke stilistische code die ondersteund wordt door Italiaanse elegantie en betrouwbaarheid.

Het Kocca-project is ontstaan vanuit een pragmatische ondernemersvisie met sterke wortels in Campanië, Italië. Dankzij een solide ervaring en knowhow blijft het kledingmerk trouw aan de authentieke Italiaanse traditie van klasse en verleiding. In 2001 besloten de gebroeders Miranda het hele bedrijf te verplaatsen naar het nieuwe industriële centrum van de Nola Interport. Met een moderne en technologisch geavanceerde structuur strekt het kledingmerk zich uit over 12.000 vierkante meter. Inclusief het belangrijkste logistieke platform, commerciële en administratieve kantoren, creatieve afdelingen en een internationale hub.

Kocca

Kocca-producten zijn verkrijgbaar in ongeveer 2.000 winkels in binnen- en buitenland. De creatieve onderzoeksgroep vormt een hoeksteen van het bedrijf. Zij werken samen om nieuwe trends te interpreteren en te anticiperen. De aandacht voor kwaliteit is de sleutel tot het succes van het merk. Elk individueel product wordt zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen en productiemethoden. Het merk zet zich ook in voor geschikte marketing en distributiekanalen.

Kocca goud

Het kledingmerk omarmt ook de visie van alledaagse helden die voortdurend inspanningen leveren en altijd vol hoop zijn. Dankzij nieuwe energie, een vaste wil en duidelijke doelen heeft Kocca een structurele vernieuwing ondergaan. Al met al heeft dit geleid tot meer dynamiek en bedrijfssoliditeit. Dit heeft het merk in staat gesteld om dankzij uitstekende resultaten zowel de nationale als internationale markt te betreden. Ontdek jij ook de droom die werkelijkheid is geworden met Kocca?

Benieuwd welke Kocca items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Kocca aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok