Desert Dream met Kocca!

Desert Dream

Desert Dream: De nieuwe lente/zomer 2023-campagne van Kocca

Kocca

De zachte duinen van een ongerepte woestijn vormen het decor voor de nieuwe Kocca Spring Summer 2023-campagne, desert dream. Klara Kristin begeleidt ons bij het verkennen van deze dromerige wereld. De nieuwe getuigenis van het merk dat de Kocca-vrouw belichaamt: vastberaden en onafhankelijk begeleidt ze ons bij de verovering van een lichte en zorgeloze vrijheid.
Dit is het scenario dat zich voor ons opent bij het observeren van de nieuwe inhoud. Collectiestukken paraderen waarvan het thema is gebaseerd op neutrale en aardse tinten, die lijken te herinneren aan de tonen van de duinen bij zonsondergang.

Het DNA van het merk wordt opnieuw geïnterpreteerd door de lijnen te verzachten. Van maxi-jurken, van sets in safaristijl tot totale denimlooks die verwijzen naar de begindagen van het merk. Alle kledingstukken zijn gemaakt van lichte en natuurlijke stoffen. Allemaal vastgelegd door de lens van Alvaro Beamud Cortez. Daarmee biedt dit nieuwe perspectieven door middel van een verhaal dat een verhaal vertelt over persoonlijkheid en avontuur.

Desert Dream

Voor Spring Summer 2023 heeft Kocca daarom gedacht aan een buitenuniversum vol stof tot nadenken. Waar het doel vooral de reis van zelfontdekking is, niet de bestemming. Een tal van verhalen die niet eindigen in het beperkende scenario van een cameralens, maar ons zullen blijven doen reizen naar tal van andere werelden en gezichten.

Benieuwd welke Kocca items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Kocca aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok