• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Verwelkom de lente met Jane Lushka!

Verwelkom de lente

Welkom in de wereld van Jane Lushka, waar de lucht de zee ontmoet en de zon versmelt met de horizon. De lente hangt in de lucht en hun nieuwe Spring drop is er, geïnspireerd door de prachtige tinten van zonsondergangen. Van warme perziktinten tot vurig rood, deze collectie heeft het allemaal. Het ontwerpteam van Jane Lushka is erin geslaagd om de essentie van de zonsondergang vast te leggen en te vertalen naar een garderobe die je het gevoel geeft dat je op strandvakantie bent, zelfs als je gewoon over straat slentert.

Jane Lushka

Waar de lucht de zee ontmoet en de zon smelt in de horizon.

Romantische prints en moderne, nieuwe manieren van colour blocking en kleurcombinaties vormen een veelzijdige collectie die niet alleen geschikt is voor de lente, maar het hele jaar door gedragen kan worden met een aantal gemakkelijke en slimme outfit swaps. Verwelkom een prachtige ode aan de zonsondergang. Fun, vrij en perfect voor iedereen die een vleugje warmte aan haar garderobe wil toevoegen.

Benieuwd welke Jane Lushka items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Jane Lushka aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Jane Lushka!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok