• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Over Jane Lushka

Over Jane Lushka

Een succesverhaal in het Nederlandse modelandschap

Wanneer mensen voor het eerst de brandnaam Jane Lushka horen, denken ze meestal dat het om een designer gaat. Maar nee, Jane & Lushka Iskroff zijn zussen en samen runnen ze dit familiebedrijf. Jane ontwerpt, Lushka faciliteert: een oersterke combinatie van onuitputtelijke creativiteit en een scherp gevoel voor zakendoen. Deze zussen hebben hun modebedrijf gestaag uitgebreid en verkopen hun ontwerpen inmiddels in meer dan vijf landen. Het geheim van hun succes is, echter, helemaal geen geheim: hard werken en oprecht begrijpen wat vrouwen nu echt nodig hebben in deze snel veranderende samenleving.

De ontwerpen van Jane Lushka zijn een mix van mediterrane warmte en hun eigen vrouwelijke persoonlijkheid met een geloof in duurzame en eerlijke producten.

Jane Lushka, grenzen verleggen

Jane Lushka heeft geen ingewikkeld verhaal of strategie, het is een mentaliteit gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ondernemingen. Daarnaast vertrouwen ze op hun onderbuik gevoelens en emoties. En ze gaan er gewoon voor. Ze verkennen, ze luisteren, ze passen zich aan, ze innoveren en zijn flexibel. Het merk duwt dingen vooruit. Het merk wil het verschil maken en ze weten hoe. Verder kijken dan het gewone en durven te denken buiten de kaders die de samenleving ons oplegt: dat is voor ons het belangrijkst.

Wij geloven dat we samen sterker zijn. – Jane

Dit is hoe we de vrouw zien die onze collectie kiest: We willen vrouwen op hun best laten zien, zodat ze zich speciaal en zelfverzekerd voelen. We willen dat ze haar outfit kiest op basis van haar gemoedstoestand en daarmee haar persoonlijkheid laat zien, omdat ze belangrijk voor ons is.

Hun waarden, missie, visie en ambities

Zie er fantastisch uit!
• Jane Lushka wil vrouwen inspireren en empoweren met hun producten.
• Ze willen dat vrouwen hun designs echt en relevant vinden.
• Het merk wil vrouwen op hun best laten zien, zodat ze zich speciaal en zelfverzekerd voelen.
• Ze geloven in een positieve levenshouding.
• Ook willen ze het samen doen.

Integriteit

Ze doen wat we zeggen. Zij zijn wie ze zeggen. Jane Lushka luistert naar zichzelf, naar degenen met wie ze samenwerken en naar hun klanten. Het is een open gesprek en altijd een uitnodiging om hunzelf te verbeteren.

Ons manifest

Doen dingen met liefde. Zij geloven dat leven zonder passie geen zin heeft. Ook doen ze hun best voor dingen waar ze in geloven: voel je goed, schitter, maak jezelf en anderen gelukkig.

ZIJ VOELEN LIEFDE. Zo simpel is het. Omdat ze kwaliteit willen in alle delen van ons leven.

Grenzen verleggen

Hoe? Wie? Waarom? Ze vertrouwen op hun onderbuik gevoelens en emoties. En ze gaan er gewoon voor. Ze verkennen, luisteren, passen zich aan, innoveren, zijn flexibel, duwen dingen vooruit, willen het verschil maken en we weten hoe. Het geloof leeft dat ze samen sterker zijn.

Geen grenzen

Het merk heeft een internationale allure. Ze omarmen steden waar culturen samenkomen, ideeën ontstaan ​​en verhalen gebeuren. Ook zijn ze van alle leeftijden en alle kleuren.
Zij zijn Jane Lushka. Altijd comfortabel, voor altijd iconisch.

Jane Lushka

Hun doelstellingen voor de toekomst

Ze willen een succesvol en empowered modemerk zijn dat wereldwijd succesvol is. Ze willen bijdragen aan een gezondere en meer gelijkwaardige samenleving en omgeving.

Toekomstige doel

• Het merk wil een succesvol modemerk zijn dat wereldwijd succes heeft.
• Ze willen bijdragen aan een gezondere en gelijkere samenleving en milieu.
• Ze willen binnen 2 jaar 20% van de gehele collectie produceren uit 100% gerecyclede materialen.

 

Benieuwd welke Jane Lushka items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Jane Lushka aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Jane Lushka!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok