• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Glamour & chic met oud en nieuw

Glamour & chic met oud en nieuw.

De kerst moet nog komen, maar bij Dirk de Wit Mode zijn we er graag vroeg bij. Wij zitten met onze gedachten al helemaal bij de jaarwisseling! Met oud en nieuw pakken we graag groots uit en daar hoort natuurlijk een glamour & chic outfit bij! Om outfit stress te voorkomen hebben wij een aantal feestelijke opties uitgelicht.

Feestelijk en chique voor heren

Welke dresscode is nou eigenlijk geschikt om het nieuwe jaar in te gaan? In het algemeen gaan we met oud en nieuw feestelijk, maar vooral chique gekleed. Voor de heren is een nette colbert the way to go. Denk aan een colbert in winterse kleuren, zoals donkergroen en bordeauxrood of natuurlijk stijlvol zwart. Wil je helemaal uitpakken? Kies dan voor een fluwelen finish! Natuurlijk kan je ook all in gaan met de dresscode black tie! Draag een zwarte smoking, een wit overhemd, nette schoenen en natuurlijk een vlinderdas.

[shoplinks ids=”53371,341579,248821,345386,239990,240546″]

Glitter and glamour voor dames

Voor de dames zit je met glitter altijd goed tijdens de jaarwisseling. Kies bijvoorbeeld voor een leuke glitter jurk of natuurlijk een sparkly broek! Daarnaast is de smoking ook niet langer meer alleen voor heren, maar de powervrouwen onder ons zijn nu ook te zien in pak! Een andere leuke optie is een stijlvolle jumpsuit. Maak het af met een mooie riem en natuurlijk niet te vergeten een clutch! Zo ben je altijd ready voor touch ups!

[shoplinks ids=”343970,344273,337595,330334,352264,343862″]

Toch niet helemaal wat je zocht? Bekijk onze webshop voor meer items die passen bij Glamour & chic met oud en nieuw met bekende merken als Alberto, Born with Appetite, Carl Gross, Cast Iron, Cavallaro, Hugo Boss, Meyer, Olymp, Plain, Profuomo, Scotland Blue, Suitconcern, Ambika, Copenhagen Muse, Ichi, Josh V, Lofty Manner en Sister Point. Deze items zijn ook te vinden in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok