• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Gerry Weber: New Cosy Collectie

Delicaat geel, warm beige en olijfgroen gaan perfect samen en behoren tot de belangrijkste trendkleuren van het nieuwe seizoen!

De ultieme new cosy collectie van Gerry Weber. Om de coronapandemie wat verdraagzamer te maken zijn mensen continu op zoek naar coziness. En dat is begrijpelijk! De pandemie heeft ervoor gezorgd dat sommige van ons nu vaker vanuit huis werken als ooit tevoren. Natuurlijk heeft het thuiswerken zo zijn  voor- en nadelen. Een groot voordeel is dat je lekker in je comfy outfit vanaf de bank aan het werk kunt. Door onze nieuwe thuisblijvers is er een ander concept van ‘cosy’ ontstaan. Het ‘new cosy’ concept staat volledig in het teken van zachte stoffen, toffe prints en warme lentekleuren.

De nieuwe collectie van Gerry Weber staat dan ook helemaal in het teken van new cosy. Met warme kleuren zoals lichtgeel, warm beige en olijfgroen zorgt de nieuwe collectie van Gerry Weber voor de nodige lentekriebels. Naast de prachtige lentekleuren is er voor deze collectie gekozen voor warme stoffen zoals wol en kasjmier om het ultieme cosy gevoel te creëren. Producten van deze collectie zijn niet alleen voor de thuiswerkers tijdens een pandemie, maar zijn ook heerlijk voor in je vrije tijd!

Wij bij Dirk de Wit Mode denken gelijk aan warme truien en mooie vesten als we aan comfort denken. Maar naast deze heerlijke items vind je ook andere producten zoals fleurige blouses, mooie jurken, toffe spencers en opvallende broeken. Deze items zijn perfect voor in je vrije tijd, maar zijn ook heel goed te combineren om alsnog een comfortabele outfit te creëren. Draag bijvoorbeeld een mooie spijkerbroek in combinatie met een dikke gebreide trui of draag juist een mooie blouse met daaronder een lekkere joggingsbroek of legging. Zo oog je goed gekleed voor jouw zoom meeting, maar ben je alsnog comfortabel. Niemand die het weet!

Misschien zijn de volgende merken ook wat voor jou: Anna van Toor, Betty Barclay, Cambio, SE, Stehman, Taifun, Toni en Zerres. Deze merken en meer zijn ook te vinden in onze winkel in Bovenkarspel!

Ontdek HIER onze collectie Gerry Weber

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok