• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Complementary Worlds by Geisha!

The Campaign – Complementary Worlds

Vrolijke felle kleuren en prints zijn de trend voor het aankomende lente- en zomerseizoen. Van culturele ikat prints tot tie dye. Luchtige breisels, oversized fits, mix & match van prints en natuurlijk kan het denim niet ontbreken. Verschillende silhouetten jeans, spijkerjasjes en full denim looks. Over een full look gesproken, de collectie heeft een goede selectie aan co-ord sets en pakken. Bij Geisha houden ze van leuke details zoals tapes, splits, structuur en onafgewerkte broekspijpen. It’s all about the details.

Geisha

Spring/Summer 23 – Complementary Worlds

De collectie staat in het teken van complementary worlds, dit legt de collectie nadruk op culturele designs geïnspireerd door de Afrikaanse en Midden-Oosterse culturen, maar ligt ook de nadruk op de Westerse cultuur. Zo zien we veel cultureel geïnspireerde prints, zoals ikat en allover nature prints. In warme klimaten ligt de focus op kwaliteit in luchtig draagcomfort. Dit hebben wij verwerkt door middel van stof- en kleurgebruik. Denk aan linnen broeken, jurken en katoenen tops. Zachte kleuren zoals sand, tabbacco, ecru, off-white, coral, en sunny yellow zorgen voor een casual chic look. Daarbij zorgen deze kleuren er ook nog eens voor dat het kledingitem minder warmte opneemt, zo ben je niet alleen stijlvol gekleed maar ook nog eens super comfortabel.

Bij de Westerse cultuur staan felle en harde kleuren centraal, zoals groen, rood, paars, roze en oranje.Deze kleuren worden gebruikt als unikleur, maar worden ook gecombineerd in een print. De prints grijpen terug op de jaren 70 en 80. Niet alleen hebben deze tijdperken de prints geïnspireerd, maar ook de silhouetten. Flowy maxi jurken, hangende schouders, chest prints en flared jeans.

Een wederkerende trend van de afgelopen jaren zijn de co-ord sets en pakken. Deze full looks zijn perfect voor het dagelijks leven; draag ze casual voor alledaags gebruik of draag ze meer aangekleed voor kantoor of een feestje. Er wordt binnen deze collectie ook nadruk gelegd op nautische invloeden, denk aan marine- en donkerblauw, het Bretonse streepje, capribroeken, luchtige breisels en breisels met kraag. De twee verschillende werelden die de volledige collectie hebben geïnspireerd, vullen elkaar perfect aan. Door ieders krachten en kwaliteiten te bundelen, creëren we een totaal plaatje waar iedereen zich in kan vinden.

Creativiteit, gedrevenheid en een gevoel voor mode

De Spring/Summer ’23 collectie is het resultaat van een optimale en efficiënte samenwerking tussen de kernwaarden creativiteit, gedrevenheid en een gevoel voor mode. In het designproces werken de designers samen met het inkoopteam. De fabrics zijn gemaakt van grondstoffen als katoen, wol, lyocell, viscose en polyester. Hierbij worden de stoffen uitgebreid getest op ademend vermogen, kleur, fitting en next-to-skin comfort. Na het design- en testproces wordt er een definitieve selectie gemaakt om de collectie divers en karakteristiek neer te zetten. Door de overkoepelende kleurthema’s, creatieve prints, opvallende details en vernieuwende weeftechnieken, krijgt de collectie zijn eigen appeal; waar deze zijn eigen verhaal vertelt over Geisha.

Lees hier meer over het merk Geisha.

Benieuwd welke Geisha items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Geisha aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok