• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Over het merk Freebird!

Over het merk Freebird

Choose the bold, bright & Feminine

Met unieke gedurfde, heldere en vrouwelijke ontwerpen biedt Freebird items voor elk moment. Voor dat extra zelfvertrouwen tijdens je zakelijke bijeenkomst, om je het mooiste bruidsmeisje te voelen, om tijdens een avondje uit de dansvloer te durven veroveren en om al je andere feesten net dat beetje extra te geven. maak elk moment onvergetelijk.

Freebird

BOLD – we are never basic

BRIGHT – we love colors and catchy popping designs

FEMININE – we are all about accentuating the womanliness

Alle items worden ontworpen in hun hoofdkantoor in Amsterdam door een team van mode-experts die zich constant laten inspireren door de perfecte stoffen, prints en stijlen. Dat werken ze vervolgens uit in hun steeds vernieuwende collecties die altijd on trend zijn, die je zelfvertrouwen een boost geven en je op en top vrouwelijk laten voelen. Ongeacht het moment, ze zijn er voor je met een passende Freebird-look. Met hun items voegen ze net de finishing touch toe om het moment onvergetelijk te maken!

Benieuwd welke Freebird items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Freebird aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Freebird!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok