• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Trouwpak van dirk de wit mode

Shine baby shine ON YOUR PERFECT DAY

Op de dag dat alles moet kloppen wil je natuurlijk geen zorgen hebben over je looks. Ga daarom op tijd op zoek naar het trouwpak waarin jij de hele dag gaat ‘shinen’. Wij helpen je graag bij het vinden van het trouwpak dat past bij jou én bij de sfeer van de mooiste dag van je leven. Persoonlijke aandacht, de rust en de tijd die wij nemen voor u als klant bij ons in de winkel. Alles is geheel vrijblijvend.

De voordelen van een trouwpak van Dirk de Wit Mode

Tijdens uw bezoek nemen wij u mee door onze collectie, luisteren we goed naar uw wensen en zoeken we samen naar het juiste trouwpak. We nemen de tijd die nodig is om een uiteindelijk besluit van hét pak voor jullie mooie dag te maken. Ook na de aankoop staan wij voor je klaar om service te verlenen of om de nodige vragen te beantwoorden. Liever een afspraak buiten openingstijden? Ook dit is mogelijk!

Maatwerk trouwpak bij Dirk de Wit Mode

Veelal wordt er gekozen voor een maatpak als het perfecte trouwpak. Voor deze bijzondere dag heeft u dan ook een uniek trouwpak dat u helemaal naar uw smaak samenstelt. Bij een maatpak of maatkostuum van Dirk de Wit Mode stelt u namelijk uw eigen kostuum samen, is er voor iedere postuur de juiste pasvorm, snelle levertijd van ongeveer 4 weken, heeft u keuze uit ruim 300 Italiaanse stoffen, meer dan 100 verschillende voeringen en knopen en maar liefs 50+ designopties die ieder kostuum bijzonder maakt. Kortom u heeft altijd een kostuum dat perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen.

Accessoires maken het af


Een trouwerij is dé gelegenheid om uit te pakken door middel van het dragen van mooie accessoires! Manchetknopen zijn één van de kleine details die een trouwpak compleet maken. Deze stijlvolle touches stralen luxe en klasse uit.
Dirk de Wit Mode heeft een groot aanbod aan dassen van de mooiste stoffen en prints. De dassen zijn volledig afgestemd op de collectie: zo zijn er voor ieder kostuum meerdere bijpassende dassen.
Trouwoverhemden in overvloed! De overhemden zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen, pasvormen en mouwlengtes.
Sokken maken de man! Naast een mooi pak en chique schoenen zien we tegenwoordig ook dat de sokken voor de bruidegom heel belangrijk zijn. Gaat u voor klassiek, stijlvol of een beetje gek?
De combinatie schoenen/riem – trouwpak maakt het af! De juiste trouwschoenen voor heren geven het mooiste pak een meerwaarde. Wij bieden veel schoenen aan die een bijpassende riem hebben.

Matchen met je best man.

Maak samen een pasafspraak zodat jullie alle tijd en ruimte hebben om op zoek te gaan naar de perfect match!

Daarnaast hebben wij een groot feestelijk aanbod voor de ouders, familie en vrienden van het Bruidspaar! Ook hebben wij een eigen Atelier DW voor wanneer er eventuele aanpassingen moeten gedaan worden.