• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

I am going on a trip and taking… – Fabienne Chapot

I am going on a trip and taking…

Laten we een spelletje spelen. Degene die we allemaal speelden toen we jong waren. U gaat op reis en neemt mee…? Zwierige jurkjes, een zonnebril, kleurrijke zwemkleding, voldoende zonnebrandcrème, zomerhoeden, bedrukte rokken en korte broeken. Weet je nog wat het eerste was dat je ging nemen? Voor het geval je verdwaalt, we hebben je gedekt. U hoeft alleen nog maar uw koffers te pakken, in de auto te stappen en te genieten van uw vakantie.

Fabienne Chapot

Take me to the beach

I am going to.. het strand en geniet van de zon. Mix en match je Fabienne Chapot badpak met cover-ups, hoeden en zonnebrillen voor een chique en moeiteloze look. Van gedurfde prints tot felle kleuren.

Fabienne Chapot

The cooldown

Na een lange dag zonnebaden op het strand, is het tijd om in stijl af te koelen. Dus, neem een pauze van de hitte en maak je klaar voor een diner bij zonsondergang terwijl je je favoriete zwierige zomerjurk draagt.

I am going

Benieuwd welke Fabienne Chapot items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Fabienne Chapot aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Fabienne Chapot!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok