• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Secrets In The Sun van Fabienne Chapot!

Secrets in the Sun

Fabienne Chapot brengt je de lente-zomercollectie, geïnspireerd door de jetsetters uit de jaren 60 en 70. De plaatsen waar ze naartoe gingen, de ervaringen die ze hadden en hun invloed op de slaperige steden die tot leven werden kwamen door hun uitbundige levensstijl.

Fabienne Chapot

We houden van de clash tussen rustige, ongerepte vakantiebestemmingen die bezocht worden door glamoureuze feestliefhebbers. Daaruit kwam het idee om de collectie natuurlijke elementen te laten bevatten. Stoffen als katoen of linnen en een clash met felle prints, kleur, pailletten of versieringen.

Fabienne Chapot

Socialites on the move

Volg hun feestliefhebbers terwijl ze de wereld rondreizen, op jacht naar de zon en de goede tijden. Ze beginnen in Marrakesh tijdens de swingende jaren 60, voordat ze naar Ibiza vliegen in het discotijdperk van de jaren 70. Daarna bezoeken ze Acapulco’s Golden Era. Tot slot maken ze deze collectie af in de levendige en toch ontspannen Caraïben.

Benieuwd welke Fabienne Chapot items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Fabienne Chapot aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over Fabienne Chapot!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok