• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Embrace the colours of the rainbow – Mos Mosh

Embrace the colours of the rainbow!

Lente Zomer 2023 omarmt de kleuren van de regenboog. Deze collectie is speelser dan ooit en de sfeerbooster die we nu nodig hebben. Het draait allemaal om maximalisme met het concept ‘hoe meer, hoe beter’. ´ Het is gemaakt voor warmere dagen in lichte en felle kwaliteiten, waar soepel vallende losse pakken, de mix van linnen en viscose de sleutelwoorden zijn.

Embrace the colours

Dans het voorjaar in met een frisse combinatie van kleuren, die elkaar perfect aanvullen. Kleuren zijn een krachtige taal, en kracht voor ons komt voort uit het vinden van geluk in jezelf. Niets is gemakkelijk – wees gewoon jezelf en maak de weg zo leuk mogelijk met kleurrijke, gedurfde en speelse looks oftewel embrace the colours of the rainbow!

Embrace the colours

A Wild Flower
Een wilde bloem is een vrije geest die bedoeld is om zonder beperkingen te bloeien, en dat geldt ook voor onze SS23-muze. Ze gedijt waar creativiteit geen limiet kent – waar ruimte is voor gedachten en alles mogelijk is. Ze wordt geïnspireerd door vrijheid en viert gedurfde ideeën, waardoor elke dag kleurrijker wordt.

Embrace the colours

Benieuwd welke Mos Mosh items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Mos Mosh aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over het merk Mos Mosh!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok