About Drykorn, for beautiful people

About-Drykorn-2560×1536

About Drykorn

We encourage people to find their individual definition of inner & outer beauty

Het tijdperk van beperkende stereotypen en perfecte foto’s is voorbij. We laten schoonheid niet langer over aan het oordeel van anderen. Want alles wat je nodig hebt, heb je al: uniekheid, passie, ruimdenkendheid, persoonlijkheid.

Schoonheid is geen product en aantrekkelijkheid is niet de oplossing. Schoonheid wordt niet gevormd door clichés, het wordt gevormd door authenticiteit en je karakter. De mode van Drykorn is hiervoor slechts je hulpmiddel. Gebruik ze om je persoonlijkheid uit te drukken en je beeld van schoonheid te definiëren.

About Drykorn

DRYKORN, opgericht in 1996, is binnen een paar seizoenen uitgegroeid tot een internationaal modelabel, met als doel een duurzaam idee in een tijdelijke context een hoogwaardige vorm te geven, waarbij iconische stukken worden gemaakt die jaren later nog steeds gedragen kunnen worden. Mode die niet draait om hoger, sneller en verder, maar die de persoonlijkheid van de drager benadrukt en flatteert.

For beautiful people

Wat betekent ”For beautiful people”?

“beautiful” definieert niets stereotiep of wereldvreemd, niets kunstmatigs of pretentieus. “beautiful” omvat de individualiteit, persoonlijkheid, diversiteit en creativiteit van eenieder. Het is de schoonheid van geest, ziel en karakter waarvoor zij als DRYKORN hun mode creëren. Een innerlijke schoonheid die tot uitdrukking komt in een passie, hobby of gedrevenheid die tevoorschijn komt wanneer een persoon zich kan kleden en engageren op een manier waardoor hij/zij zich lekker in zijn vel voelt. “beautiful” beschrijft dus geen vast begrip, maar is onderworpen aan de persoonlijke definitie van eenieder.

Lees hier alles about Drykorn!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok