• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode zet grote stap in de toekomst

Dirk de Wit Mode zet grote stap in de toekomst

Dirk de Wit Mode, opgericht in 1947, zet een grote stap in de toekomst. Huidige eigenaren Nick & Tom de Wit staan al ruim 7 jaar aan het roer van de grootste en mooiste modezaak van Noord-Holland. In 2013 hebben zij het bedrijf overgenomen van hun beide vaders. En met succes. Het ene na het andere record werd verbroken en klanten vanuit heel Noord-Holland weten de modezaak inmiddels goed te vinden. Van 50 medewerkers toen, naar ruim 80 medewerkers nu, die dagelijks klaarstaan om met persoonlijke aandacht, enthousiasme en service- en klantgerichtheid de kleding aan de man te brengen.

Uitbreiding

Ieder jaar wordt er kritisch gekeken naar de bedrijfsvoering door de heren De Wit om de continuïteit en vernieuwing te waarborgen. Maar het plafond is in zicht. En daarom is het tijd voor uitbreiding! Nick & Tom hebben al jarenlang diverse plannen en dromen. 1 van deze dromen was het buurpand van Fam. Van den Mosselaar bij de winkel te betrekken om zo doende te kunnen uitbreiden. Na diverse gesprekken in de afgelopen 4 jaar is de knoop doorgehakt. Per 1 juli 2021 verkopen Hans & Trudy het pand aan de firma De Wit.

Verbouwen

Het pand zal gesloopt moeten worden om zo’n 1500m2 te kunnen groeien. Een totaal vernieuwd concept. Meer beleving. Meer aanbod. En ook horeca. “Wekelijks, zo niet dagelijks krijgen wij te horen of onze klanten ook iets kunnen eten. Natuurlijk verwijzen wij ze naar nabijgelegen horeca-etablissementen, maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als wij de klant, ook op dat vlak, zelf kunnen bedienen”. En dat gaan zij ook doen. Meer en meer is winkelen, lunchen, een borrel doen of gezellig samenzijn een vrijetijdsbesteding. En retail en horeca passen goed bij elkaar.

Nog ruim anderhalf jaar hebben de heren om alle wensen en ideeën uit te werken. Tot die tijd blijft alles zoals u gewend bent. Van den Mosselaar Schoenen op nummer 226 en Dirk de Wit Mode in de huidige vorm op nummer 224.

Beide zaken heten u van harte welkom op de Hoofdstraat in Bovenkarspel.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok