• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De perfecte shorts voor deze zomer!

Stijlvol en comfortabel de zomer in! Ben je op zoek naar de perfecte korte broek voor een stranddag, een barbecue met vrienden, een avondje uit of voor dagelijks gebruik? Ontdek onze ruime collectie aan korte broeken en vind de perfecte shorts voor deze zomer!

Onze collectie aan korte broeken biedt een breed scala aan kleuren en patronen om aan jouw stijlvoorkeuren te voldoen. Kies voor neutrale tinten zoals beige, navy en zwart voor een tijdloze look, of ga voor felle kleuren en trendy patronen om een statement te maken. Of je nu houdt van effen kleuren of gedurfde prints, er is altijd een korte broek die bij jouw smaak past.

Cargo shorts

Cargo shorts zijn met hun kenmerkende grote zakken en stoere uitstraling niet alleen praktisch, maar ook modieus. Draag ze met een eenvoudig T-shirt en stevige sneakers of sandalen. Cargo shorts Nordrop van het merk PME Legend. De oversized, schuin geplaatste zakken zorgen voor de echte cargo look. Of bekijk deze cargo shorts van het merk Pure Path. De unieke geweven keperstof geeft deze short een aparte en levendige uitstraling, ideaal voor diverse buitenactiviteiten of vrijetijdskleding. Liever een iets langer model? Ontdek deze cargo shorts van het merk Donders. Het halflange model sluit met een knoop- en ritssluiting en heeft steek- en zijzakken.

Denim shorts

Denim shorts zijn een tijdloze klassieker. Ze zijn duurzaam, veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden gestyled met T-shirts, tanktops of casual overhemden. Voor een stoerdere look kun je kiezen voor een distressed of ripped model. Kies voor een klassiek model met de Shorts 3301 Slim van het merk G-Star of deze shorts van het merk Replay. Of ga voor denim shorts met een grijze wassing, zoals shorts Steve van het merk Pure Path. Shorts Shiftback van het merk Cast Iron is afgewerkt met een blauwgrijze kleur met overdye-effect, wat de korte broek een stoere look geeft. De slim fit shorts Razor van het merk Denham zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en vaak afgewerkt met reparatie details voor een gebruikte uitstraling.

Chino shorts

Deze shorts zijn gemaakt van lichtgewicht katoen en hebben een nette, casual uitstraling. Ze zijn perfect voor zowel informele als semi-formele gelegenheden. Combineer de korte broek met een poloshirt of overhemd en loafers voor een verfijnde, maar ontspannen look. Ontdek de Zeradino shorts van het merk Cavallaro, waarbij stijl en comfort samenkomen. Gemaakt van een unieke bamboeblend met stretch, ervaar je een zacht gevoel op je huid en een flexibiliteit die elke beweging volgt. Of ga voor linnenlook shorts Oscar van het merk Plain in gebroken wit. Shorts Riser van het merk Cast Iron vormt de perfecte basis voor jouw zomerlooks. De korte broek is gemaakt van katoen met comfort stretch, waardoor hij erg comfortabel is om te dragen. De perfecte shorts voor deze zomer!

Pattern shorts

Voeg net dat beetje extra toe aan je outfit met een korte broek met patroon! Ga voor subtiele strepen, gedurfde bloemenprints of opvallende geometrische ontwerpen. Combineer de pattern shorts bijvoorbeeld met een effen T-shirt of een bijpassend overhemd en toffe sneakers. Shorts Njord van het merk Law of the Sea heeft een groen streeppatroon en een elastische tailleband. Deze shorts van het merk Pure Path hebben een opvallende all-over digitale monogramprint, waardoor ze zich onderscheiden als een statement-stuk. Deze shorts van Genti zijn gemaakt van sweatstof en zijn daardoor extra comfortabel. Of kies voor shorts Amalfi van het merk Kultivate. Deze shorts met streeppatroon zijn uitstekend te combineren met bijpassend overhemd Amalfi.

Zwembroeken

We hebben naast verschillende soorten korte broeken ook zwembroeken in onze collectie. Of je nu gaat voor een sportieve duik, lekker wilt zonnebaden of actief wilt zijn met strandspellen, de juiste zwembroek maakt het verschil. Ontdek de zwembroeken van het merk Shiwi. De zwembroeken hebben een elastische tailleband met trekkoord en zijn voorzien van een vrolijke kleur en/of patroon. Ook deze zwembroek van het merk BOSS BLACK heeft een vrolijke botanische print. Liever een zwembroek in een rustige tint? Bekijk dan deze zwembroek van het merk Genti.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie korte broeken? Shop nu online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!