• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

De 70+ fotoshoot van Dirk de Wit Mode!

De 70+ fotoshoot van Dirk de Wit Mode!

Anderhalve week terug hadden wij onze 70+ fotoshoot voor de voorjaarskrant. Gelukkig was er op dat moment nog niet zoveel aan de hand rondom het Corona virus en stonden deze mooie en lieve mensen met veel plezier model voor Dirk de Wit Mode. Benieuwd wie er dit jaar de collectie mochten showen? Lees dan snel verder!

Erik & Joke

Dit zijn Erik (73) en Joke (71), beide geboren en getogen in Amsterdam. Sinds 1978 wonen zij in het mooie Enkhuizen. Inmiddels zijn zij maar liefst 51 jaar getrouwd en nog steeds super trots op hun gezin! Naast een dochter en een zoon zijn er inmiddels ook vijf prachtige kleinkinderen: twee kleinzoons en drie kleindochters. Meneer en mevrouw Spierings houden van gezelligheid, genieten van muziek en gaan veel naar theater. Aan reislust ontbreekt het niet: samen leuke trips maken en met een camper door Amerika trekken is een grote passie van hen.

Henk & Willy

Henk (72) en Willy (71) wonen in Delfzijl en vieren volgend jaar hun 50-jarig jubilieum. Hun gezin bestaat uit twee getrouwde dochters en drie kleinkinderen. Dochter Jenny attendeerde hen op de fotoshoot van Dirk de Wit Mode. We zijn bijna 50 jaar bevriend met Henny Beumer, werkzaam als coupeuse op het atelier bij Dirk de Wit Mode. Meneer en mevrouw Smit vonden de 70+ shoot een bijzonder leuke ervaring en zien de voorjaarskrant vol verwachting tegemoet. Naar eigen zeggen zullen zij hun familieleden en vrienden dan ook zoveel mogelijk vertellen over de fantastische en volledige kledingcollectie, zowel voor de dames als voor de heren en ook voor mensen boven de zeventig!

Koos & Annie

Koos (80) en Annie (78) hebben een gezin dat bestaat uit twee dochters en een zoon. Inmiddels hebben zij vier kleinkinderen en zelfs een achterkleinkind! Koos was vroeger tuinder van beroep en werd later postbode. Hij houdt van biljarten en is graag lekker bezig met van alles. Annie paste veel op haar kleinkinderen en vond dat altijd een groot feest! Zij houdt van handwerken en van leuke spulletjes in en om huis. Kleding kopen ze meestal bij Dirk de Wit Mode omdat ze daar, naar eigen zeggen, alles hebben wat je wilt!

Bekijk en shop hier de 70+ fotoshoot items voor dames en heren online of bezoek onze winkel in Bovenkarspel.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok