Story of Dante6: Maakt luxe benaderbaar!

Story of Dante 6

Story of Dante6

Dante6, opgericht in 2009 door Evelyne Brekelmans, is een merk dat gedreven wordt door een gepassioneerd en toegewijd team. Zij geloven sterk in de kracht van gemeenschap en streven ernaar om de mode-industrie verantwoordelijker en inclusiever te maken. Het doel is om vrouwelijkheid te omarmen en luxe toegankelijk te maken voor iedereen.

Een revolutie voor een duurzame mode-industrie

In 2020 heeft ook het leveringssysteem een transformatie ondergaan na jaren van voortdurend onderzoek. De missie is om de klanten te verenigen in een revolutionaire beweging. Waarbij ze maandelijks overtuigende en onderscheidende capsule collecties presenteren die perfect aansluiten op de behoeften van de geliefde consumenten. Met het nieuwe systeem zorgen ze voor een verbeterde leveringsstructuur. Bijvoorbeeld dat herfstkleding in de winkel verschijnt wanneer de herfst begint.

Vrouwen hebben de behoefte om zich voortdurend te ontwikkelen en Dante6 wil die behoefte ook voeden met inspiratie die elke maand vernieuwend is. De ready-to-wear collecties zijn ontworpen om van te houden en om vast te houden, ook verminderen ze direct overproductie en massaconsumptie, waardoor het merk bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Ze erkennen dat ze nog niet perfect zijn, maar ze zijn vastbesloten om op alle vlakken stappen te zetten om een ​​duurzamer merk te worden. Dante6 wil samen met hun klanten de juiste focus op duurzaamheid creëren en ook samenwerken aan een betere toekomst.

 

Lees hier alles over de story Dante6!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok