• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Bekijk online onze najaarskrant!

EEN BIJZONDER NIEUW SEIZOEN!

Voor iedereen is het een bijzonder voorjaar geweest door het coronavirus. Privé en zakelijk werd menigeen geraakt. Zo ook voor ons zakelijk. We hebben snel kunnen schakelen om alle schade te beperken. De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat op nummer één en daarbij het waarborgen van de continuïteit van ons fantastische familiebedrijf. Wij hebben voor jullie toch een prachtige najaarskrant met de nieuwste collecties en mooiste mode samengesteld.

Gezien de positieve ontwikkelingen rondom het corona-virus en de gepaarde versoepelingen mochten we in juni, juli en augustus gelukkig weer veel van onze klanten ontvangen. Daardoor hebben we ondanks het virus fantastisch gedraaid.

Onze inkopers hebben weer hun stinkende best gedaan om voor u als klant prachtige collecties samen te stellen, voor jong en oud en voor iedere smaak.

Laat u inspireren door alle trends, informatie en foto’s in onze najaarskrant en houd ook onze social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws!

POSITIEF GESTEMD

Voor het najaar 2020 zijn wij ook erg positief. Daardoor zien wij onze droom, de uitbreiding, nog steeds helder aan de horizon. 1 juli 2021 krijgen we de sleutel van ons buurpand Van den Mosselaar. Meer merken, meer beleving, mooiere presentaties en horeca. Dat allemaal om onze bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vrij snel hadden we een goed beeld over hoe onze winkel er aan de buitenkant uit moest zien. Samen met de architect zijn we inmiddels ook begonnen aan de indeling van de nieuwe winkel en een stuk interieur, smaak en beleving.

Shop online of kom gezellig langs bij ons en laat je professioneel en oprecht adviseren door onze mode-adviseurs.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok

Graag tot ziens!

Team Dirk de Wit Mode

Nick & Tom de Wit

Bekijk hieronder onze krant!